![]() |
|
Sizce bu ampül nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:41 |
aracımda artık sarı far görmekten bıkmıştım ve osram cool blue hyper aldım taktım vede çok güzel bir renk aldım ama sizlerinde fikirlerinizi alayım dedim
![]() |
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ressim yok
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
akşam karanlıkda çekip koyarım
|
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Cumlesinin sonuna ampulu koymus iste yav ;)
|
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet abi sarı ampulu farkedememişim boşuna ressim istedik (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
phılıps dıamond vısıon ;)
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
aynı üründen sis farlarımda kullanıyorum, size beyaz gibi gözüküyor ama ilerleyen zamanda sararacaktır. benim farlar xenon sisler osram cool blue ilk aldğmda güzeldi 50 mtre ilerden sisler tam beyaz gözüküodu şimdi normal sarıya döndü, beyaz ampullere boşuna para vermemek lazım. biraz daha kendinizi sıkıp xenon alın derim. Bz öğrenci adamz toplayablsek xenon yapacazda olmuyo :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cümlenin sonundaki ampül harika ya ben de koyacam bir tane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bende fark ettim biraz sarardı |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
no foto no comment :)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |