![]() |
|
106 quik sorunlarım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
a_them ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 16:26 |
|
iyi günler arkadaşlar size birkaç sorum olarak sorunlarımı tek bir yerde toplayayım dedim. tuzlada oturuyorum göztepede çalışıyorum.
1. sis farım yanmıyor ön arka ikiside koldan çevirdiğim zaman sonsoldan da sis ışığı yanmıyor gti ve quiklerde uzunlarda yanıyormuş ama sislerim uzunlarda da yanmıyor. neden yapar. sigortaları 2. sağ sis farım kırık çıkması ne kadardır nerden temin edebilirim. kaç paradır? 3. airbag ışığı yanıyor. ama direksiyon simidinde bi hasar yok aldığımda yanıyordu bu ışık airbagleri nerde kontrol ettirebilirim. sanırım bunlar için bana sıkı bi elektirikçi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...
|
||
Pug 106 quiksilver 2001
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1. Onlar sis fari olarak degilde driving assistance olarak geciyorlar. Yani siste kullanma amacli degiller. Sigorta icin soyle bir bilgi buldum.
![]() ![]() 2. OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com 3. Koltuk altindaki soketleri kontrol ettiniz mi? Düzenleyen koliva - 13 Temmuz 2011 Saat 18:03 |
||
![]() |
||
a_them ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
bütün sigortaları tek tek kontrol ettim ama yine edeyim. arkadakilerde yanmıyor bide öle bişey de war :( Düzenleyen koliva - 13 Temmuz 2011 Saat 18:17 |
||
Pug 106 quiksilver 2001
|
||
![]() |
||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bendede 2000 qs var benim konsolda bi buton var ordan açılıyor sisler.benimde sol sis farı kırık :D 40-50 lira istiyorlar.airbag ısıgı koltugun altında kablolar var normalde emniyet kemerine baglılar.tokayı taktıgın yerdeki elektronik bozulunca yanmaya başlıyor.basit bir çözümü var o kabloyu söküyorsun oradan ucuna direnç baglayarak çözüyorsun ben öle yaptım.Saygılar.
|
||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
||
![]() |
||
|
bende yok o buton :( ayırmışlar bütük ihtimal seninkini bendede ayrılmıştır belki ama berde o buton :)
|
||
Pug 106 quiksilver 2001
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
bende de yok o buton..ayırmamışlar benimkini..aradım aradım yok..bi ara ayırtçam bende..çokta önemsemiyorum açıkçası..airbag ışığım yanıyor..koltuğun altındaki kablonun ucunda dirençte var ama yanıyor hala..aldığımda böyleydi baktırmadım daha..ona sıra gelmiyo bi türlü ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
orda 5 düğme var.. klima - çakmak - dörtlüler - arka cam rezistans - diğerini hatırlamıyorum!
|
||
![]() |
||
|
|
||
Pug 106 quiksilver 2001
|
||
![]() |
||
106GTJ30 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
airbag ışığının yanması iyi değil servise götürmeni tavsiye ederim
|
||
wHAT ever
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
bende de 3 tane var
|
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Airbag lambası için koltuğun altındaki soketleri kontrol ettiysen ve yine sıkıntı devam ediyorsa airbagden anlayan bir elektornikçiye götürmeni tavsiye ederim. Yada bilgisayara bağlat aracını.
Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Kasım 2011 Saat 00:49 |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Büyük bir ihtimalle sizin araca daha önceden sisler için müdahale etmemişler. Quıksılverlarda fabrika çıkışı sisler oluyor ama işlev görmüyor. Ayrı buton ile hat çekmek gerekir. Basit bir işlem bilgili bir oto elektrikçi halleder. Airbag için koltuk altındaki soketler kontrol edilmeli.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar benim aracımda da uzunları yakınca sisler devreye giriyordu,daha sonra normal farları yakınca devreye soktuk küçük bir işlemle halledildi...
|
||
![]() |
||
|
eskişehir de olduğu gibi diğer şehirlerde de trafik polisleri sisleri takmış olabilirler diye düşünüyorum. ben ön sislere ayrı anahtar taktırdım elektrikçi 20 tl ye orjinal bir uygulama yapabiliyor bence hiç uğraşmayın ayrı bir anahtar taktırın.
|
||
![]() |
||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
5. düğme de taze havayı kesen düğme |
||
2000 1.4 106 Quiksilver
|
||
![]() |
||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
Benim quikte kumanda kolunda ayrı bir açma kapama bileziği var ve sisler ona bağlı. Aynı arka cam sileceklerini çalıştıran bilezik gibi. |
||
2000 1.4 106 Quiksilver
|
||
![]() |
||
106GTJ30 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
sisleri açtığınızda stop taki ampullerde sürekli yanıyor.Ben bu yüzden kullanmıyorum.yanlış değilsem uygunsuz sis farı kullanımına polis ceza yazabiliyor diye biliyorum...
|
||
wHAT ever
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |