![]() |
|
vizeee |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 11:49 |
|
merhaba arkadaşlar bugün vizem vardı sabahtan hallettim onu şükür ki bi prblem çıkmadı angel farlı aracımı sorunsuz geçirebildim hele şükür benim parklar maviydı sorun yaşarım dedim ama promblem yaratmadılar
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gözün aydın demek ki iyi huylu bir memura denk geldin yada şansın yaver gitti:)
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
aynen valla sormaya hazırdım zaten ben parklardan dedim yersem yerim diye işimbitince vizede emrah moduna girdim allahrazı olsun abi dedim :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun. Angellar muayenede sorun çıkarıyor mu ki?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecmis olsun.
|
||
![]() |
||
|
Inanırmısınız bu tuv-turk unde suyu cıkmıs bence. Bazısı angel ıle gecırıyor bazısı gecırmıyor. Bazısı delık egzozla gecıyor mesela ben, bazısı sapsaglam ses cıkarmayan egzoz ıle paslanmıs dıye kalıyor. Bazısı kat ıptalı ıle gecıyor bazısı gecemıyor...
Bunların uyguladıkları kurallar nelerdır anlamıs degılım...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
o personelin o anki psikolojisi olsa gerek (:
biz Türk' lerin azmi katı şartları olan yeni muayene sistemini bile dize getirdi anlaşılan (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
aynen kardeşim katılıyorum sana gecen sene parklambasının rengi değşik diye kaldım bu sene yine değişik :) geçtim
|
||
![]() |
||
|
Al işte yaaa... Boyle tezat nerede görülmüş acaba??? Hanı bazen "kendi soyleyıp kendı dınlıyor" derler ama bu durumda kendı bıle dınlemıyor
![]() "Deveye sormuşlar neden boynun eğri" diye, devede "nerem düzgün ki" diye cevap vermıs
![]() |
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
geçmiş olsun korkulu ruyadan kurtuldun darısı vakti gelenlerin başına
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
|
O zaman ben farları taktırmadan "tüpü" işleteyim de sonra taktırayım o zaman. Kimsenin kaprisiyle uğraşamam. Zaten istasyonlar şehir dışında. Bir dünya yakıta maloluyor. Bir daha bir daha gidemem.
|
||
![]() |
||
|
gecmıs olsun gozun dıyelım
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
gozun aydın serkan abı :) sahalara geri döndün heralde :D |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
geçen sene nasıl oluyor senin araç ticarimi de her yıl muayeneye gidiyorsun?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ben muayeneye gittigimde allahtan benim yaşıtım bir oğlana denk geldim oğlan cin gibi hemen anladı arabada yay oldugunu baktı jantların ofseti 20 lastikler dışa vuruk arka torsiyon düşük :)
allahtan çocuktada 206 varmışda beni direk kusursuz geçirdi.. muayene bittikten snra oğlan yanıma geldi kardeş dedi bak arabanda bunlar bunlar var eger başka birine denk gelseydin seni geçirmezdi dedi,bende abi teşekkür ederim sagolasın diyerek çıktım muayene istasyonundan :)
|
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun dostum
|
||
![]() |
||
|
Abıcım bencede yapacaklarını muayene sonrasına saka. Bende aynı sekılde yapıyorum. Muayeneyı beklıyorum :))
|
||
![]() |
||
|
Neyse sende ıyı yırtmıssın o zaman :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |