![]() |
|
206 RC ALDIM 2004 MODEL NASIL DOLDURCAM.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 09:54 |
||
Metınım 1 sn fark azmı sence??? Hersey gucle baglantılı degıl. Aktarma organlarınında onemı cok buyuk. Zaten RC nın dıslı oranlarını kımse pek begenmıyor ne hıkmetse. Cok yerde okudugumda sacma sanzuman oranlarının oldugundan bahsedıyorlar. ne kadar dogrudur bılemıyorum tabı.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi typer ile 206 rc arasında pek bir fark yokmuş. iyi bir şöförlükle bence alabilir.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
bu zamana kadar 32 tane gtı degıstırdım RC gıbısını gormedım fena yuruyor makına
|
|||
![]() |
|||
||
Metın kardesım son kasa Type R 6 vıtes stock 200bg ve 0-100 6sn gıbı haberın olsun kardesım...
206 RC nın 0-100 u 7.2 sn stock. Eskı Clıo RS 172bg 0-100 7.1 sn. Yenı Clıo RS 200bg 6 vıtes
|
|||
![]() |
|||
||
Iste boyle yola gel efendı ol kardesım :)) Harbı dıyorum acayıp sınırlendım sana ama konuyu uzatmayayım...
Neyse ben sana bır kıyak yapayım. Alttakı projeyı cok ıyı ıncele. Dıgerlerınıde ıncele. Parana gore parcaları getırtebılırsın ama ulkemızde E85 yakıt bulamazsın... Bulamasanda boyle bır alet 450 bg ustu guc elde eder muhtemelen. O da Type R ları 2 ye katlamaya yeterr :)))))))))))))))
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
civic typer ları bilmiyorum ama altındaki 180 tane beygirin orjinal hali ile affetmeyeceğni düşüyürum
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
malibu_rc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı malibu_rc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sıkıntı yok sıkıntı 206 hangi marka lar hangi markaların serileri turbonun 3k sımı yoksa 4k mı dereceli nekadar dereceli hangi motorunki olur yada şanzımanda aynı
|
|||
![]() |
|||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
||
kat ıptali - filitre kıt- chip- derceli egzantirik- forget piston- hafif volan- kısa şanzıman- headers-turbo- nos vs ne kadar butcen varsa o kadar yürütürsün arabanı. bide araç kaldırmayı bilmek gerekir..
|
|||
![]() |
|||
||
konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır emin ol mehmet ali.. yazılım hakkında aşağıda bilgilerini verdiğim sponsorumuzu bir ara peugeot turkey in üyesi olduğunu söyle sana yardımcı olacaktır...
Düzenleyen OsmaNDogaN - 12 Temmuz 2011 Saat 17:59 |
|||
![]() |
|||
malibu_rc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı malibu_rc
||
osman abi oglumu honda civic type larla yütmek isityorum ama acıtmak isitiyorum onların canını doymaları lazım 206 nın acısına gti ları biliyorum ama rc baştan farklı bir araba ona napmalıyım ne kullanmalıyım yazılımı nerde kime attırmalıyım 63 luk düz boru kafimi nasıl nerde nasıl ucuz yaptırırım ;)S:
|
|||
![]() |
|||
||
şimdi sorununu açıklayıcı bir şekilde sorabilirsin kardeşim..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı malibu_rc
||
teşekkür ederim :)
|
|||
![]() |
|||
||
malibu aramıza hoşgeldin (:
aracın hayırlı olsun, kaputun altındaki canavar seni kandırmasın hız sınırları içinde dolaşmanı ümidiyle.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
arkadaşım kendini nasıl tanıtacağın hakkında gerekli olan bilgiyi özel mesajla gönderdim sana
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı malibu_rc
||
cana yakın güzel arkadaşlar ben ben 206 rc var gri 180hp bende bu peugeot marka araba yaklaşık en az 28 tane falan bin mişim dir ve bütün serilerine bindim yanlız burda arkadaşlık zor haklısınız dışardan geldim sahiplenmek zordur katılıyorum kusura bakmayın burda sıkıntım yok yanlız ben hancı olmak isterim sizlerde izin veirseniz ve bana ufak ufak yardımcı olun lütfen nasıl tanıtıyım bilmem kendimi ama iyi biriyim :D |
|||
![]() |
|||
||
Bak bır Antalyalı kardesımızde buradan cıktı :))
Bulusmalara vs katılmayı dusunmezmısın hıc???
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadasım ben senı saygı cercevesınde yapman gerekenler noktasında bılgılendırıyorum. Saygısızca konusmaya hakkın yok...
Buranın kuralları var. Uymayacaksan lutfen burayı mesgul etme. Baska forumlarda ara ıstedıgın bılgıyı...
|
|||
![]() |
|||
||
benzini unutttun (:
|
|||
|||
![]() |
|||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
||
yürütmek için calıştırıp vitese takıp gaza basmak lazım heralde :D
|
|||
![]() |
|||
||
engin abi düzeltme yapmak istiyorum. bi soru sorup gidiceksen tamam demişsin öyle bişey yok. burası işi düşenlerin istediğini alıp birdaha uğramadıkları yer değil peugeot kardeşliği (:
kapılarda yazar ya onu değiştirdim. "İşi Olan Giremez"
![]() |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |