![]() |
|
Alt kısımı nasıl gizleyebilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 15:27 |
Arkadaşlar bu işaretlediğim en alt kısım beni rahatsız ediyor ve gözüküyor.Bu tarafın gözükmemesi için arabayı alçaltmam mı gerekir?Yoksa tüm 206lar bu şekildemidir?
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-marsbiel-peugeot-206-yan/detay/?
Düzenleyen gozem - 12 Temmuz 2011 Saat 15:30 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Sade guzel marspiyel eklerı var. Onlardan takarsan memnun olacagını dusunuyorum
Mesela...
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bu gercekten çok iyimiş. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Bu kıt 4 parcadır. Hem tamponlar hemde marspıyeller ıcındır...
|
|
![]() |
|
Aynen ben de anlamadım oraları neden öyle biçimsiz bir şekilde yaptıklarını. Bir işlevi varsa bile kapatmak çok zor birşey değil.
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Çok sade ve çok güzel, acaba bu marşpiyelin fiyatı ne kadardır, iki tanesi? Şu öndeki laguna lipi halen arıyorum ucuza düşürdüm mü alacam hemen :D Düzenleyen murat206 - 12 Temmuz 2011 Saat 16:18 |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçen yüksek birterden inerken altı vurdu tamda bu gösterdiğiniz yer. dedimki iyiki o çıkıntı varmış yoksa aracın altı gitcekti sadece o çıkıntı vurdu.
cem abi şenol abinin gibi 307 için de varmıdır aracın keskin çizgisini dahada yumuşatır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
cecoli önden arkadan resim var mı başka gayet güzelmiş çok beğendim başka resimleri varsa bu aracın paylaşır mısın? :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aklım gitti o kitlere nerden temiz edebilirim ?
|
|
![]() |
|
O mavi peugeottaki tampon ekleri komple nerden alabilirim çok şık hoşuma gitti cecoli sen biliyormusun ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tüm 206 larda aynı. siyah sprey boyayla boyayabilirsen boya. Şimdiki mavi hali kadar çok sırıtmayacaktır. |
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
nerden bulurzki ondan?
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
|
senol abıde fena cıkmıs hanı
|
|
![]() |
|
şenol abinin yan marşpiyellerden bende yaptırmayı düşünyorum 2 adet ne kadardır tahminen ?
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
abi yaptıralım yaptırmasınada ABS malzeme olmalı.. fiberin en babası bşle dalga dalga duruyor
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
+1
![]() |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
bilen yokmu arkadaşlar ?
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
|
Bu Marşpiyel Modelini Bende Pek Yakında Yaptırıyorum...
Bildiğim Uygun Bir Yer Var... Yardım İsteyen Varsa Özelden Ulaşabilir... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
307 içinde yapar mı?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |