![]() |
|
Ufak Tefek minik Sorunlar...307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:28 |
Selam Forumun aktif ve yardımsever insanları, aracım hakkında bir kaç sorum olacak:
1-Öncelikle ön kapılar çok sert kapanıyor (böyle broadway gibi gürültülü bir şekilde, bilmeyen birisi bindiği anda kıracak diye korkuyorum) arka kapılar da inanılmaz yumuşak, anlamıyorsunuz bile kapandığını, acaba bunun için bir ayar vs var mıdır ön kapıların daha yumuşak kapanması için? 2- Anahtarım çok pil harcıyor (neredeyse 1.5 ayda 1) eski moda armut tipi birşey ve artık pil değiştirmekten sıkıldım. Büyük ihtimalle bir kısadevre var, sizin fikriniz nedir? (varsa çözüm önerileriniz) 3- yine anahtarımla ilgili, bir kaç yerde bu armut tipli anahtarı sustalı tip anahtarlara dönüştüren yerler varmış. Bu konu hakkındaki öneri ve fikrinizi alabilir miyim? Tavsiye edebileceğiniz biryer var mı? (ankara civarı) (benimkinin kabı eskidi, yaptıracaksam da sustalı olsun gibi bir isteğim var da) Dediğim gibi ufak tefek olmasa da olur ama olursa da fena olmaz tarzında sorular, Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mustafa böyle bir başlık açılmıştı keşke biraz araştırıpda açsaydın hem aynı konulardan oluşan bir kirlilik olmazdı.
konuna gelcek olursak
1- contalar eskidiği için darbeyi ememiyor kapanış sert oluyor. arkalar önler kadar kullanılmadığı için onlarınki henüz önler kadar aşınmadığı için böyle bir sıkıntı olmuyor. farkettiysen ön kapılar kapandığında daha içerde durur contalar itemediği için. bu yüzden içeri ses vs de alır.
2- kesin kısa devre vardır yada kullandığın pil kalitesizdir. bukadar kısa periyotlarla bitmesi bence imkansız.
3- 50 tl civarına yapıyorlar diye duymuştum. ben sustalıları sevmediğim için araştırmadım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-kumanda-kabi-sustaliya-cevirici-yeni-model-49741903/detay/?
iletişim bilgileri linkte mevcut. Düzenleyen gozem - 12 Temmuz 2011 Saat 15:18 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Birde eklemek istediğim, kumanda kabını kendin değiştireceksen eğer...
içindeki elektronik kartı yeni kumandaya geçirdikten sonra, kumandanın bir köşesine gizlenmiş taşa benzeyen bi parca var, onuda yerinden söküp yeni kumandadaki uygun yere geçirmeyi sakın unutma. yoksa araban çalışmaz :) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Metin hocam ve tüm forum ahalisi, konu kirliliği için gerçekten özür dilerim, elimden geldiğince konuları takip etmeye çalışıyorum ama gözümden kaçmış yoksa hiç açmayı istemezdim lütfen kusuruma bakmayın:(
Cevaplarınız için teşekkür ederim, metin hocam o halde en yakın zamanda contaları değiştirmem gerekiyor ilki için. pil olarak 2016 sony gp panasonic herbirşeyi denedim yani kısadevre var dediğin gibi artık baktıracağız. Gozem kardeş teşekkür ederim, kendim yapmam böyle şeyleri başıma iş açmamak için kesinlikle işin erbabına yaptırırım, link için ayrıca teşekkür ederim en azından fikir verdi:) Kirlilik için tekrar özür diler iyi forumlar dilerim:)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mustafa önemli değil anlayışın için biz teşekkür ederizi.
conta konusunda eğer yıpranmamışlarsa ezilmişlerse içine serum hortumu vs geçirerek contayı yeniden şişirip çözüme ulaşan arkadaşlar var. tabi contaların yırtılmışsa yapacak bişey kalmıyor.
kumanda elektroniği konusunda istanbulda olsaydın "ahmetsemiz" kardeşimiz sana yol gösterir onarım için elinden geleni yapardı.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
teşekkürler metin hocam, maalesef İstanbul bize uzak şu sıralar özellikle beni bekleyen bir sürü çalışma varken hele:) Contaları bir kontrol edeyim, bakalım bir yol bulunur elbet, çok üzülüyorum ya araba çok yumuşak, vites geçişleri falan enfes sadece kapıda bu sertlik canımı sıkıyordu, hallolur birşey olduğu için sorun yok:)
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Ben istanbuldayım
![]() ![]() ![]() |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
ahmetimsemizim kardeşim bak sana ihtiyaç var nerelerdesin
|
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
bugün benim anahtarın düğmesi yırtılmış baktım istinyede bir yer var orjinali için 30 sustalı yaptırırsan 50 tl dedi pil durumunuda sordum aklıma gelmişti senin sorduğun onun için bakılması gerekiyormuş sanırım, istersen nosunu atayım sordur.... cumartesi gidip yaptıracam bende heralde..
|
|
![]() |
|
süpersiniz arkadaşlar. Bir de ankara koçlarından ses çıksa beni istanbul sokaklarına muhtaç etmeden tam süper olacak:P
Gerçekten içten yaklaşımınız için teşekkür ederim:)
|
|
![]() |
|
ses çıkmasını neden bekliyorsunki.
özel mesaj at belki konu ilgilerini çekmediği için bakmıyorlardır. özel mesaj attığında görürler mutlaka.
|
|
|
![]() |
|
haklısın da öyle özellerinden rahatsız etmeyim dedim:) zaten pazar görüşme var, orada sorarım eğer katılabilirsem aralarına:)
Ayrıca küçük ama önemli bir sorun az önce başıma geldi, İstanbul yolu-kızılay istikametinde giderken bir anda gaz pedalı takıldı araç devri kırmızıya ulaştı air pollution ışığı yandı vs vs hemen yana çektim ki hızım yaklaşık 90 gibiydi bir araç sollarken oldu (o yolda 70 den yukarı gitmek haram bana zaten:D) :S diyeceksiniz ki ne oldu: gaz pedalı paspasa takılmış vites geçirirken oldu varya yüreğim ağzıma geldi bir de araçta tez hocam ve değerli teknikerimiz vardı ki onların sorumluluğu daha bir stres yarattı.
Sadece söyleyeyim dedim, ufak tefek akla gelmeyecek bir sorun ama paspaslara dikkat
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |