![]() |
|
Yağ lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 10:03 |
Dun akşam yolda giderken bir koku hissetim ve kontrol ettigimde araçın turboya yag taşıyan borundan yag sızdırdıgını gördum etraf yag içinde kaldı yagı kontrol ettiğimde 1 lıtreden daha az yağ kalmıştı benım anlamadıgım yag ikaz lambası yanmadı kontagı kapadığım zaman seviye max gösteriyordu. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun büyük bir sıkıntı çıkartmadan farketmişsin. yağ müşüründe sıkıntı olabilir bu sebeple seni uyarmamıştır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
teşekkürler. bulundugum yerde peugeot tan anlayan yok o yüzden usta ile beraber söküyoruz boruyu akşam değiştirecez ama müşürün yerini bulamadım. Bilen var mı acaba? |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
15 numara oldugunu dusunuyorum.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |