![]() |
|
Far Buğulanması! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 00:35 |
arkadaşlar bugün sol ön farda buğulanma farkettim. kaçak nerdendir nasıl tespit edicem bilemedim. farın dış yüzeyde çatlak kırık v.s. yok. yanlardan nasıl kaçırır veya nasıl tespit edilir ki farları daha yeni aldım sayılır.söküp komple silikonlasam sorun çözülürmü?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu buharlanma olayı genelde farın ıcının havalanmamasından olur benım bıldıgım. Farın kapagını hafıf acık bırak havalanınca yok olur gıder dıye dusunuyorum...
Bazende yan sanayı farlarda tazzıklı su ıle yıkandıgında da sılıkonlarının zayıf olmasından dolayıda gırebılıyor tabı...
Senın farlar orjınal mıydı??? Düzenleyen CeCoLi - 12 Temmuz 2011 Saat 02:03 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
silikonlardan hava aldığı için yapar. ilk önce kurut buğu kalmasın. ardından da şeffaf silikon ile kenarlarını güzelce geç. arka stoplarda başıma gelmişti.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
farlar alman malı inpro cem ama bu zamana kadar hiç böyle yapmamıştı anlamadım gitti. şimdi yok bişey ama gün içinde yaparmı bilmem
|
|
![]() |
|
Hayırdır sen angel far mı aldın??? in.pro dedıgıne gore???
|
|
![]() |
|
yok angel değil kristal yine bendekiler 3 ay oluyor alalı
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
garantısı varsa gıdıp degıstır hıc ugrasma
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım akfix diye bı sılıkon var cok kalıtelı bısey eger aynı seyı yapacak olursa farın sılıkonlarını hafıf ısıt sonra uzerınden bu sılıkonla gec bıda yapmaz ama once farı sıcakta beklet kurusun ıyıce
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar. garantisi olurmu bilmiyorum tutning firmasından tedarik etmiştim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |