![]() |
|
Yol Bilgisayarı yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 21:10 |
Hayırlı olsun arkadaşım güzel günlerde kullan.
Kornaya giden kabloda COM2000 in üzerinden çıkıyor o kablo sargıları arızalı olunca korna çalmıyor. Yoksa kollarda korna butonu yok. ;))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde artık bir yol bilgisayarım var...
bugun işlem tamamlandı... ustamın daha once denedikleri 206 için kolmus birtane arızalı 307 için bulmus ve işlem tamam :) |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Adana_k ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar yol bilgisayarı maceram tamamlandı.Çıkma bir 307 com 2000 kolu buldum.Satan şahıs kolu Airbek lambası yanıyor diye degiştirmiş.Bende ondan kolu aldım ve Airbek lambasını yakan sargıyı degiştidtirdim.Mükemmeloldu.Şimdi yol bilgisayarlı 206 hdi olmuş oldu.Darısı sizin başınıza.
|
|
2006 pejo 206 feline 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
far yakma kolu uzerinde korna butonu olan varmı ? benmi yanlış anladım
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
ben ic elektronık kısmını deyişmedim sadece üstunde butonu olan silecek kolunu aldım cunki ic elekronik kısmı arızalı olabılır cıkma aldıgım icin(yenisine 300 tl fiyat verdi sevris) aldım kendim deyiştirdim elim yatkın biraz meslek icabı sonra kendi ustam bs den actı purogramını su an kullanıyorum |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Hayırlısı olsun o zaman başka COM2000 de sadece kornaya takılacak olursanız dediğimi deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
ama sanırım ugrastıgı com2000ler 206 için cunku cıkartırken kablolar cıkmıs
benim 307 |
|
|
|
![]() |
|
Korna çalmayanı bozmamışsa işiniz kolay kendi airbag sargılarınızın olduğu bölümü kullanarak korna sorununu çözebilirsiniz. Yani kabloları eski COM2000 den alıp yol bilgisayarı tuşlusuna takabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
walla 2tane arızalı com2000 heba etmiş bizim eleman.. allahtan com200ler arızalı biri abs yakıo diğeri korna calmıo...
sanırım onlar 206 com2000niydi aracım su an servisde grank kasnagı değişio... duzgun cıkarabilirse yol bilgisayarınıda yapcak arkadasım |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mevcut durumda iki farkli kol cesidi var. 1. cisinde videoda oldugu gibi ve pek cok 307'lerde oldugu gibi uc kisim hafifce kaktirilarak kolayca cikartilabiliyor ve iceride bir PCB board gozukuyor. 2. durumda ise 206'larda oldugu gibi uc kisimla birlikte kablo da cikiyor. Uc kismi cikarinca haliyle kablo da cikiyor ya da kiriliyor. Ayrica uc kisim da cikarken deforme olabiliyor. Eger 1. deki gibi kola sahipseniz is kolay. Cikar ve yenisini tak, tanit calissin. Eger 2.deki gibi ise biraz is karmasiklasiyor. Eger o kabloyu icerideki yuvasindan cikarirsaniz com2000'i acip yerine takmaniz gerekecek ki biraz el pratigi gerektiren konu. Cunku com2000 acildiginda yaylar atlayip zipliyor ortalikta
![]() Hala arastirma icindeyim. 2. sekilde olanlar icinde ic kisimda ufak bir degisiklik yapilarak olay cozumlenebiliyor. Eger bulabilirsem buraya aktaracagim. Düzenleyen koliva - 15 Temmuz 2011 Saat 11:57 |
|
![]() |
|
com2000 deki uc kolay sokulmuyor ama
|
|
|
|
![]() |
|
Ben kendi aracımda kol değiştirince herhangi bir aktivite işlemine gerek kalmamıştı. Trip butonu derhal görevini yapmaya başlamıştı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ilk sayfadaki kolivanın paylaştığı videoya bakarsan tanıtma işlemini daha doğrusu aktif işlemi yapman gerektiğini göreceksin. bunun için servise gitmene gerek yok. planet2000'i olan yani peugeotun beynine girip ayar yapabilen herhangi bir özel serviste de halledebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ben denemedim yetkili servideki arkadasım denemiş
uc kısmı videodaki gibi kolay cıkmıyor. sanırım hazır çıkmısı oraya koymus aha çıktı dedi bize :) ucundaki parca içerden kırılarak gelmiş kablolarla beraber Düzenleyen meandros - 15 Temmuz 2011 Saat 11:38 |
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
kırılan kısım kolun içinde ortalama 2 cm uzunluğunda bi parça var o kırıldı ve gövde üzerinde kaldı hiç çıkmıyor yani
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
@Gokhan: tesekkurler, bakiyorum. @meandros: Kirilma oldu derken ne kirildi? Kolu komple mi kirdiniz, ucu mu kirildi yoksa icinden Gokhan'in dedigi gibi bir parca mi kirildi. |
|
![]() |
|
yetkili servisde abs lambası yakan 2 adet com2000 vardı. arkadasım ucunu sokmeye calıstı ama videodaki yerden deneme yaptı ve sonuc husran
kırılma oldu :) videodaki arkadas nasıl yapmıs hayret
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tusun el altında tusu tutan 4 tane kucuk ayak var en düzgün cıkan halinde bile 1 tanesi kırılıyor. |
|
![]() |
|
206'larda deneyipte kol ucunu cikarabilen ancak kirildigindan bahseden arkadaslar;
uc kisim cikinca icinden cikan serit mi kirildi yoksa ucun kendisi mi kirildi? Lutfen bilgilendirebilir misiniz? Varsa resimler cok daha makbule gecer. Bu tip kollar icin farkli bir cozum yolu var. Ancak sordugum sorunun cevabini almam gerek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |