![]() |
|
Son nokta BMW! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 11:18 |
Uploaded with ImageShack.us Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce pug 206 mı sattım ve bu aracı aldım. Benim hep hayalimde olan bir araçtı ve sonunda ulaştım. Araç 320i manuel individual seridir. Deri ve hız sabitleme dışında doludur. 2. sahibinden aldım. orijinal 140.000km'de Benzinlidir. Daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar. Umarım hepiniz bir gün hayalinizdeki araca sahip olursunuz. İlerleyen zamanlarda detaylı foto eklerim. |
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun. Gule gule kullanin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun kazasız belasız keyıfle bınmenı dılerım...
Indıvıdual luks modeldır ama derı olmamasına sasırdım. Fakat arac gayet guzel gorunuyor... Masallah dıyelım. Ama benzınle ıflahını keser :))
|
|
![]() |
|
hayırla güzel günlerde kullan , gerçekten güzel bir araç maşallah diyelim:)
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun hep begenmişimdir şu bmwlerı ya :) çok tatlı sesi var orjınal sesı bıle ınsana şevk veriyor :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Benzin çok abartılı değil ama basınca yakıyor tabi. Benzinde basmazsan 1.4 bir 206'nın yaktığından çok az fazla yakıyordur o da 2.0 motor ve 6 silindir farkı olsun. Deri olan modelini özellikle aramadım deri çok yakıyor adamı ve bakımı da zor çatlıyor. Benim koltuklar rekaro koltuk kenarları nubuk çok özel bir koltuk. Daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun güle güle yanla :))))
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Hayirli olsun. Gule gule kullan
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
maşallah diyelim nazar değmesin güle güle kullanın. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hayırlı Olsun Kazasız Belasız.
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Maaşallah. Allah, kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN.
3.20 BENİM ESKİ ARABAMDAN...
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin güzel araba ama cok yakar heralde ona bınıpde gazlamamak ımkansız gıbı :D
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle kullanmayı kazasız belasız yanlamayı nasip etsin inş. :)) çok güzel ve çok özel bir araç Hoş SeyirLeR...
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
hayirli olsun kazasiz belasiz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Hayılı uğurlu olsun olsun kazasız belasız binin. İndival özel serisinden almışın orjinal m-teknik olması artı. Model nedir? kaç para verdiniz?
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
2007 2008 arası kullandım askere gıderken satmıştım,Deli makina....
Güle güle kullan kazasız belasız...
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
hayırlı olsun dostum güle güle kullan, Allah doya doya heves aldırsın
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |