![]() |
|
satılık 206 xs sanroflu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 23:03 |
arkadaslar aracımı satıyorum yerıne 406 almak istiyorum 2000 model ustu 406 ile de takas olur ama otomatık olmak sartı ile ve gene otomatık 206 da olur yani otomatık ıstıyorum :))
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik tavsiye etmemekle beraber tercihlere saygılıyız. Hayırlı satışlar ve kazasız günler dilerim. ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
tesekkurler ama bayan kullanımında sıkıntı manuel ondan yoksa her zaman manuelde:)))
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
haaaaa kardeşim o zaman eywallah durum ciddi desene :) o zaman Kesinlikle kazasız belasız günler ve sana da bolca sabırlar diliyorum ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
al 4 şanzımanlı pejo alcaksan sana tavsiyem al arabayı pejo servisine götür check-up yaptırıcam de ozellıkle sanzıman kontrolu ıste al4 cok sorunlu bı sanzıman
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
arkadaslar sonunda sattım arabamı 14000tl verdım :)) biraz uzgun bıraz mutluyum simdi yeni araba arıyorum 206 otomatık istiyorum :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı olsun. ısparta gibi istanbula göre küçük bir yerde bukadar hızlı satmana şaşırdım (:
hayırlısı olsun. otomatik şanzıman gerçekten çok rahat. hassas olduğu için kullanmayı bilmeyene problem çıkarır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
hayırlı satışlar umarım istediğin değerde satar ve yeni aracına kavuşursun
|
|
![]() |
|
arkadaslar 206 4 kapı xt sanroflu ve otomatik vites arac istiyorum yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
Hayırlısı olsun dıyelım. 406 alacak olursan d90 motorlu olmasına dıkkat et...
Motor kodu EW10J4 tur. eskı XU10J4 kodlu makınelerden alma... Nıye dersen ılk olarak yakıt tuketımı farklı. Cunku yenı motor eskı motorun gelıstırılmıs halıdır. Düzenleyen CeCoLi - 13 Temmuz 2011 Saat 14:21 |
|
![]() |
|
yenı eskı model olarak fark edıyor mu cunku 2001 ustu dusunuyorum da
|
|
![]() |
|
cecoli suanda aklımda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-emekli-askeri-personelden-53000238/detay/ arac var.
bundan ıstıyorum bana bulabılır mısın hemde yanına gelırım tanısmıs oluruz.
|
|
![]() |
|
Emın olmamakla bırlıkte 2000 modelde gecıs oldu. Yanı 2000 lerın bazıları eskı bazıları sanıyorum. Daha ustunde eskı motor yok zaten. Aynı motorlar 206 gtıda da kullanıldıgı ıcın aynı durum onlarda da gecerlı ıste :))
|
|
![]() |
|
Sen ınternetten begendıgın ve gelıp bakmak ıstedıgın bır arac olursa duruma gore beraber bakabılırız... Gel tabı tanısalım goruselım :))
Arac bulma ısıne gelırsek bende senın gıbı ınternetten bakacagım. Oyle otocenter falan hıc huyum degıldır... Düzenleyen CeCoLi - 13 Temmuz 2011 Saat 14:34 |
|
![]() |
|
bende netten bakıyorum sıyahı buldum begendım aradım 14.500 bitti pazarlık adamı aradım gelıyom demeye telı acmıyor baska telden aradım arkadas pazarlık yaptı gene aradık gene acmadı adam sahtekar heralde:)))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bir işten kıllanıyorsan hiç bulaşma.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet arkadaslar hala aramaya devam edıyorum 206 xt otomatık vites sanroflu arac arıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |