![]() |
|
Enjektör Temizleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 08:09 |
ODB-II hemen hemen hepsine oluyor. Normalde servislerde PP2000 kullanilir ve pahalidir. Gerci simdi Cin versiyonu da cikti ve fiyatindan gayri gozle gorulur bir farki yok ama sizin bahsettiginiz cihaz ile arasinda daglar kadar fark vardir.
Eger en son islem olarak kendiniz enjektoru temizlemek isterseniz, genellikle benzin dolu bir bardagin icerisine enjektor yatiriliyor ve bekleniyor. |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptır carbon clean zarar gelmez sallamışlar sana ben yaptırdım on numara oldu
+performans + yakıt ekomomisi elde ettim istersen adres verebelirim
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ebay da daha da ucuzları var gümrüğe takılmassa süper valla
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Yaw şu bilgisayara bağlama işi iyice sinir eti beni şu ODBII bluetooth lu cihazdan alacam netten laptobu açar yolda giderken verilerede bakarım hem ne dersin? zaten adam bakmaya 50 lira istiyo alet 70 lira :))
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ayni bendeki sorun ama tek fark bende motor lambasi yanmiyordu ama serviste bilgisayara takilinca sorun ortaya cikar
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
![]() |
|
gidiyorum yolda araba birden gaz yemiyo 2 saniye sonra pat sarı motor lambası enjektör temizleyici falan attım geçti ama 7-8 kere yaptı 3 ay içinde 2 gün yanıyo sonra düzeliyo ışık sönüyo genelde yağmurlu havada yapardı ilk defa 33 derece yaptı şaşırdım :)
|
|
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
evet aynen oyle birde konyada buldum.....ama benim araba 2 litre 1.6l var ama 2 litre zor oluyormus.....; eger sorunn enjektorde ise iyi bir servise git derim...tabi ilk once sorununu anlat.....sanayiye gidipte enjektor temizletme derim sonra benim gibi olursun...
|
|
|
|
![]() |
|
obaa 2milyar ne hocam cidden mi yaw bu zıkkımlar o kadar pahalı mı ? şimdi peugeot serviste carbon clean randevusu alam mı almayam mı? ne dersiniz?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
[QUOTE=vbmaster]Arkadaşlar Sanırım enjektörlerden biri tam çalışmıyor 206 lar için enjektör takımı kaç para ya da ben söküp temizleyebilir miyim? araç 130 binde carbon clean zarar veriyor dedi usta yağ yakma vs olabilyormuş ne dersiniz ?[/QUOTbizlerin yapacagi bir is degil enjektor temizlmek....benim arabaninda usta enjektorlerinde sorun var dedi(arabada tekleme sorunu vardi)sonra enjektorleri cikardi makinaya takti tamam dedi sonra arabaya takti araba calismadi.2 milyar verdim zor buldum enjektorleri
|
|
|
|
![]() |
|
bir fikri olan ¿
yok mu |
|
|
![]() |
|
Hocam yeri gelmişken ayrı konu açmayayım dedim bu atikerin ODBII sistemi benim araca olur mu 206 Roland Garros 2000 model ama odbII bağlantısı var diye biliyorum bilen var mı acaba ?
|
|
|
![]() |
|
Bu enjektörleri temizleme konularına baktım nette bizi aşar gibi sanki bir suya muya bişeye yatırıyorlarmış falan sprey ile temizlenmez mi bu zıkkımlar ?
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Sanırım enjektörlerden biri tam çalışmıyor 206 lar için enjektör takımı kaç para ya da ben söküp temizleyebilir miyim? araç 130 binde carbon clean zarar veriyor dedi usta yağ yakma vs olabilyormuş ne dersiniz ?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |