![]() |
|
Araban İçin Ne Yapardın? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 12:20 |
Arkadaşlar yeni bir konu açıyorum başlık altında arabası için hangi fedakarlıkta bulunduklarınızı ve neleri göze aldığınızı paylaşmanız için.
Misal ben maaşımdan geriye kalan paramla iki seçeneğim vardı biri kavga ettiğim kız arkadaşımla barışmak için hediye almak yada arabam için bir an önce takmam lazım olan eibach yay ben yayı seçtim.İtiraf ediyorum :)))))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla şu ana kadar hiç öle bişiyim olmadı tek yaptığım arabayı alabilmek için maaşımın hepsini ortaya koymamdı ve bende gözümü kırpmadan koydum sorun olan ise o ay komple parasız gezmemdi cepte beş kuruş fedakarlık yaptım kendimce arabaya ben yimedim içmedim ona yidirdim misali :)
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
ilk arabamı aldığımda hurda halde olduğundan onu dükkanda toparlamak için yaklaşık bir yaz geçirmiştim .... pederbeyle :D
|
|
![]() |
|
vallaha arabam için her seyi yaptım telefonumu sattım onu yaptırdım son paramı ona harcadım yanı her seyı yaparım arabam ıcın :)))
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birseylerden odun vererek bugune kadar arabam icin hicbir sey yapmadim. Ancak bir istegi, bir arzusu, bir sikintisi oldumu dinledim ve hepsini harfiyen yerine getirdim ya da getirttirdim. Daha ne olsun
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Gecen sene megane me her seyı yaptım daha da yapıcaktım, Rs body kıt fln.
4 takla da gıtt her sey bu sene partnere, Ses sistemi yaptım ufak caplı, flım takılcak camlara koltuk kılıfı ozel dıkım şimdilik bunlar Blow of takmak ıstedım ama senelık muyenene sıkıntısı var.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yapcak bısey kalmadı bıde kapı ıcı hoparlorlerını degıstırcem bıde pasta cıla 5000 tl harcadım 1 ayda sanzıman butun motor agır bakımlarını a'dan z'ye yaptırdım :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
çok takdir ettim bu davranışı, helal olsun dostum kim olsa aynı şeyi yapardı, doğru olanı yapmışsın ![]() ben aslanım için tüm sevdiklerimin arabada yeyip içmesini ve sigara tüttürmesini yasakladım. düğünde takmak için nişanlıma gerdanlık alacaktım, gittim aslanıma teyp aldım ![]() (nişanlım duymasın
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
oooo neler yapmadım kı :) telimi sattım stop aldım kız arkadaşımla buluşmadım garajda arabama bıseyler yaptım :) bır yıldır hala dewam bıseyler yapmaya karnım aç olur aksessuarcıya bı bakmaya gıderım yıyecegım paraya ya parlatıcı alırım ya bıseyler alırım ac kalırım :) sıgarasız kalırım mazot atarım :) zaten arabanın altındayım hergun :) elbıselerı batırdıktan sonra fırça yemeyi göze alıyorum daha ne yapalım :)))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
geçen yaz modifiyedeyken 1 ay boyunca sanayiden başka hiçbir yere gitmedim ustayla dükkanı açıp ustayla dükkanı kapattık neredeyse, asosyel oldum, harcadığımız paranın hesabı yok daha ne olsun
![]() Düzenleyen gokayy - 10 Temmuz 2011 Saat 17:13 |
|
![]() |
|
ihtiyacı ne ise onu yaparım.
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
4 yane km jant 4 tanede 195-55-15 bilmem anlatabildimmi
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Bİrşeylerden fedakarlık ederek arabaya zaruri (fren, lastik,motor v.s.) harcamaları dışında bir kuruş harcamadım. Harcamam da. Zarurileri de kendimi sıkmadan gerekirse arabaya binmeyerek uygun zamanlarda yaptırdım.
|
|
![]() |
|
ben duyarlı bı baba olarak ogluma herseyın en ısyısınnı yaparım ıstesın yeter ama cok seye alıstırmamak lazım sonra sımarıyor saka bıyana aracıma ne gerekıyosa yaparım yeterkı marsa bastıgımda ben gıderım desın bakımları parcaları herseyı orıjınal olur
|
|
![]() |
|
Bende cok zaman aynı senın dusundugunu dusunuyordum. En sonunda 4 tane km jant ve 195 55 15 lastıklerımı aldım cok sukur
![]() |
|
![]() |
|
Para olmayınca birşey yapamıyosun doğal olarak. 2 ay kadar önce sağ marşpiyeli hafif sürttüm, onu bile yaptıramadım.
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bende cebi toparlayabilirsem aslanımın direksiyonunu deri kaplatacam aşındı garibimin direksiyonu iyice....
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
freedom206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
Aslanımı aldığımda ezik çizikleri vardı, düzelttirdim, boyattım. Borca girerek 4 yeni lastik aldım, şimdi kaldı bakımı. Onuda borç arçda olsa yaptırıcaz artık.. Beni yolda bırakmasın da..
![]() |
|
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi
|
|
![]() |
|
Aynen Şuanda işsiz olduğum için aracıma fazla bişey yapamıyorum ama orta egsozu çürümüş, cebimdeki 100TLnin 85TLsi ile egsoz aldım, amcama monte ettireceğim. Doğru düzgün bir işe girersem arabama çok güzel şeyler yapacağım ama öncelikle bakım zamanı geldiği için yetkili serviste bakıma sokacağım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |