![]() |
|
Westinhouse |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
matrixmmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrixmmm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 03:41 |
|
Arkadaşlar benim fren pedalımın ordan hava sesi geliyordu. Tamirciye gittim bana westinghouse değiştirilmesi gerekiyor dedi. westinghosue tamir takımları varmış. Nerden bulabilrim. Çünkü değiştirmeye baya yüklü para istiyorlar. Şimdiden Tşk
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ww.westinhouse com sitesinde bulabilirsin dostum yanlış adrestesin
|
||
![]() |
||
matrixmmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrixmmm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar westinghouse hakkında yardımcı olabilecek biri yok mu?
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
nasıl bı yardım arıyorsun kardeşim
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
bu aralar forumda bişeyler var ama hadi hayırlısı :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrixmmm
|
Yardım derken westinghouse'un tamir takımı var mı? Yoksa fiyatı ne kadardır?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrixmmm
|
Tam derdimi anlatamadım heralde. Frenden hava sesi geliyordu. servise götürdüm westinghouse değişmesi lazım dediler daha bakmadan. Daha sonra özel servise götürdüm onlarda bunların tamirtakımları var onlardan bulabilirsen al dediler yoksa fiyatı en az 300 tl dediler. Bende ya ucuz yaptırabileceğim bir yer yada tamir takımını arıyorum.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
yedek parçacılara sorman lazım site sponsorlarımıza bı danış en azından fıkır edınırsın kardesım en son çare efeden çıkma temiz bi westinghouse alırsın
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yorumlar alabilmeniz icin 2. mesajda size soylenen tanitim islemini gerceklestirmeniz gerekiyor.
|
||
![]() |
||
|
Sen başkalarını kâle almayacaksın, sonra da beni niye kâle almıyorsunuz diye soracaksın. Bu ne yaman çelişkidir böyle?
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla bende merak ettim şimdi. benimde frene bastığımda fıst fıst diye ses geliyor ben normal sanıyordum. ne işe yarıyor ki bu wetinghouse
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Ah Metınım yaa sende heryerden kıl kapmaya yer arıyorsun heee :))
Frene hızlı bastıgında fıst fıst duyulur bır mıktar. Frenınde sertlesme zayıflık vs yoksa devam et...
![]() |
||
![]() |
||
|
Takdır ettım guzeldı
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
birkeresinde pendik dörtyola inen yokuşta sertleşti gibi hissettim onun dışında sıkıntı olmadı. yağ seviyeside normal ama biraz düşük onunda diskler aşındığı için seviyenin düştüğünü yenisini taktığımda yeniden yükseleceğini söylediler öyle işte.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrixmmm
|
Arkadaşlar ben bilgilerimi girdim zaten kale almıyorlar demişinizde. Ben westinghouse tamir takımı aryorum var mıdır? Varsa ne kadardır? Yardımlarınız için tşk. herkese
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Güzel abicim burası yedek parça satışı yapan bir site değil. sorduğun soruya cevap verilmiş zaten, site sponsorlarımızı arayıp ellerinde olup olmadığını sorabilir fiyat bilgisi de alabilirsin.
Şahin Peugeot Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |