![]() |
|
kayıp parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 02:56 |
|
arkadaşlar bu gece farkettim aracın ön yolcu kapısında bi parça düşmüş. adını bilmiyorum ama nasıl tarif etsem bilemedim.
resimde işaretlediğim yerde bulunan küçük sert bir plastik. bunun adı nedir serviste bu temin edilebilirmi? saygılar ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pek anlamadim hangi plastigin oldugunu ama yinede resmi koymak istedim. Belki yardimci olur.
Gorunen kisimda mi yoksa ic kisimlarda mi plastik? Asagidaki resim 307 icin ama sanirim 206'da da isimleri aynidir. ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
pugti 19 ve 20 numara olan bazı arkadaşların kargon kapladığı plastiği mi diyorsun dikine olan yoksa kapının üzerinde aynadan kapı kolunun üstüne kadar giden siyah yatay parçamı
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
aynen arkadaşlar 19 numaranın altında küçük bir plastik kapak var işte o düştü kayıp
![]() |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar buldum 9 numara olan parça. bunu nerde bulabilirim??
![]() |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
anca yedek parçacılardaa bulursun bence herkes satmaz onları
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
1,3 tl fiyatı var hay allahım ya..o olmadan okdar kötü duruyo ki
![]() |
||
![]() |
||
|
koliva bu arada service box a bakmak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim hatırlatman için. sayende parça adınıda öğrenmiş oldum yoksa alacağım yere nasıl tarif ederdim
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
ee bazen küçük bi parça bile arabyı kötü gösteriyo :D olsun sıkma canını alırsın takarsın gene eski güzel goruntusune kavuşur sorun bu olsun sadece :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
okadar ucuzsa yakında servis varsa git servisten iste verirler
|
||
|
||
![]() |
||
|
eyvallah kardeşim ama artık p.tesiyi beklicez bugun böyle idare eder araç çalışıyor
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Servicebox'tan sasi numaranla girerek parca numarasini bulursan ve bu numara ile gittigin yerlerde sorarsan nokta atisi olarak hatasiz parcani bulabilirsin. |
||
![]() |
||
|
aynen numarayı yazdım bir kenara umarım serviste mevcuttur |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
pugti paylaştığın ressim açılmıyor bu sebeple 9 numarayı göremedim eğer service boxdan paylaştıysan orada ki listede 9 numaranın stok parça numarasını murat abiye söyle o sana gönderir o parçayı
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
parça adı emme ağzı sağ taraf 933492 parça numarası. resim bende açılıyo ama.. bağlantıdan herhalde.. ya sorma dün o bana lip yolladı kargo yarın gelir bana keşke dün farketseydim onuda atardı içine.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
evt bendede eksikti o parca 5 yolda kurtarıcının odlugu hurdacıda buldum..
banada 20 numara lazım sag sol kapı bantları
|
||
![]() |
||
|
bantlar solmuşmu yoksa hiç yokmu? soluk falansa kaplama yapıyorlar 15tl tutuyor
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |