![]() |
|
benzini lakır lakır içiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 21:38 |
arkadaşlar selamlar.bende 307 1,4 lpgli pejo var.benzinde 550 kuruş gazda 350 kuruş yakıyor..normal olmasa gerek.sizde nasıl
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok fazla dostum...
|
|
![]() |
|
bu değerlerle şehir içinde 1 depoyla 400 km anca yaparsın
|
|
![]() |
|
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
valla 100tl benzin alıyorum 180 km görmüyor.gaz aldım geçen 70 tl lik.200km de bitti.neden olur acaba
|
|
![]() |
|
yada 307 1.4 ün normal değeri nedir.nekadar yamalı
|
|
![]() |
|
dediğim gibi senin hesabına göre de aynı sonuç. bir depo şehir içi 400 km yaparsın.
polis arkadaşımda var. 307 1.4. ben aracı almadan önce 20500 e sana veriyim dedi. ama ben kasa ağır gelir diye almadım. o da dostumsun ne yalan söyleyim şehir içi 500-520 km yapıyorum dedi.
sen ordan kendine pay biç yakma değerini...
|
|
![]() |
|
basit şeyleri denedin mi? buji en fazla 4 tanesi 20 tl.
filtreler...baskı balatanda bitikse benzinin %30-40 nı sokağa atmak demektir.aklıma gelenler bunlar. 307 kullanan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır bu konuda.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardesım o rakam bayagı yuksek aracı nasıl kullanıyorsun skınmı devırlımı benım 1,6 110 hp lık en son 1 hafta once olctum 0,210 kurus yakıyor .bır seylerde sorun var gıbı gaz ayarında falan sıkıntı olmasın
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Benimde bir arkadaşımda aynı araçtan var oda birtürlü gazda ayar tutturamadı sanırım bu modelin gazda problemi var fakat benzinli olarakta çok abartı yakıyor.Yada benzine çok zam geldi dostum.
|
|
![]() |
|
sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum.bu hafta filtre buji muji baktıracam.km de 55 kuruş canımı aldı.30 kuruş olsa süper olrdu...
|
|
![]() |
|
MySteryStorM ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MySteryStorM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 Lpg li araba ve o kasaya göre fazla yakıyo.Bence bi ustasına göster
|
|
Peugeot 406 2.0 SV 98 ;)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Biizm jetta 1.6 fsı okadar yakmıyor, Yenimi bu sıkıntııyı yaşıyorsunuz devamımı var di.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
araç 1 yıldır bende gaz 35 kuruş civarı yakıyordu.şanzımanı revizyona sokmak zorunda kaldım.3000tl masraf çıktı.sonrasında araba dizel gibi çalışmaya başladı ustaya gittim volan dedi 100tl daha masraf olr dedi ama sadece ses yapar dedi.ben de yaptırmadım.ozamandan beri araba dizel gibi çalışıyor ve çok yakıyor.sebep bu olabilir mi
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Araçta bit terslik var, o kesin. Benim 2001 325ci (355.000 km) benzinde 55 yakıyor, 13,5 litre 97oktan civarında. Kayınçomda Connect var, araç çok yakıyordu. Sanayiden vazgeçip FORD yetkili servisine gitti, tüm sorunları çözmüşler. Şu anda yakıtı normale dönmüş. Yanlış yağ koymuşlar mı ne. Araba egzoz muayenesinden geçemiyordu az kalsın.
Ayrıca 3000tl şanzıman masrafı ne demek ya. Sıfırını mı takmışlar? Benim şanzıman için bile 2500tl maksimum fiyat istiyorlar. Bence ustayı bir an önce değiştir, ama en iyisi yetkili servise git teste sok, 100tl isterler tabi, ama en gerçekçi ve doğru tespiti ancak onlar yaparlar. |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Arkadaşım çok fazla ötesi çok ... Benzinde 28 krş yakıyordum genelde.. Lpd de 17krş yakıyor.. 19 krş 'u geçmedi şuana kadar lpg de...
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Fabrika verileri 1.4 benzinli manuel vites (Şehiriçi / Şehirdışı 8,7 lt / 5,5 lt
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
kardeşim bak ben bir konu açtım ( 2001 306 xr 100 hp yakıt tüketimi) ordaki yorumumu oku bakım öncesi ve bakım sonrası verilerim mevcut. bakım çok önemli.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Arkadaşım yakıt değerlerin çok yüksek , bende 1.6 benzinli 307 triptonik
kullanıyorum ben bile yakıttan şikayet ederken max.400 binlira yakıyorum.arabayı çok kasarsam yani 70 km den yukarı çıkmassam 350 bin liraya kadarda düşürdüğüm olmuştu. Ama ort. 400 bin lira , ya senin ağır araca 1.4 motor hafif geliyor ( ne zamandır sen kullanıyorsun , ilk sahibimisin , eskiden daha azmı yakardı sorularına verdiğin cevapda önemli ) yada aracına bakım yaptırman gerekiyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
bugün gittim motor yağını ve filtreleri değiştirdim.araba başja bi araba oldu.rampada tıkanan araba uçuyor şuan resmen.bu arada 1.4 yanlış yazmışım 1.6 benim 307.perşembe de şanzımancıya volanı değiştirteceğiz.1000tl civarı da o tutacak.bakalım ondan sonraki yakıt verilerini yazarım yine
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Volanti neden degistiriyorsun, sorun ne? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |