![]() |
|
sollama yaparken aynaya bakmak lazım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 00:00 |
Aynı olay geçen hafta istanbul avcılar rampasını 90la tırmanırken başıma geldi.Gerizekalının teki benim sağımdanüzerime doğru ömüme kırdı ani fren ve hemen ardından tekrar gaza yüklenerek hem yandan hemde arkadan yaşayabileceğim bir kazadan şans eseri kurtulmuş oldum.Yollarda kasaptan ehliyet almış çok.Adamı yakaladım ama korkusundan bembeyaz olmuştu dalmış kımış üzerime gerizekalı.
Düzenleyen Bahadır32 - 14 Temmuz 2011 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kör noktayla alakası yok.kör noktaya gelmeden önce de göreceksin aracı. tamamen sağdakinin hatası. öyle lap diye sola kırılırmı. sarhoş falanmıdır nedir.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşuna Dememişler Aynalara Küsmeyeceksin...
Allah Beterinden Korusun...
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bu gibi durumlarda gerçekten çok sabırlı olmak lazım sizide sabrınız için tebrik ediyorum ![]() ![]() Düzenleyen BAHTİYAR - 13 Temmuz 2011 Saat 16:16 |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Faydalı paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
arabada en çok dikkat ettiğim ve üzerine düştüğüm şeyler aynalarımdır neredeyse önümden çok arkama bakarım ne kadar dikkatli olsanda arkandakine güvenemiyorsun yani gözlerim sürekli aynada paylaşım için teşekkürler
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Beni geçen sene Arabama mahveden yine tır ın 1 sn yada 1 bucuk sn beklememesi oldu.
Duruyor diyip güveniyorsun, Pat atlıyor önüne sonu 4 takla.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
a_them ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Allah kimsenin basina wermesim gunumuzde trafikte baskasinin yerinede dusunmek lazim. Bizimde basimzdan gecti soldan 150 km ile gderken dorseli tır onumuze atladi barıyerle dorse arasinda kaldij Allahtan dorse kafadan sonra geliyo fren falan cktk aradan. Trafikte encok kamyon ve tırdan korkuyorum iki kamyon arka arkaya giyosa arkadaki kesin birinin onune atliyo zaten.
|
|
Pug 106 quiksilver 2001
|
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
mesela iki araç bir kamyonun arkasına takıldığında en arkadakinin ikisini sollaması doğru mu. genelde ben yol boşalsın diye bekliyorum, ama arkamdakiler acele ediyor, tam ben çıkacağım zaman başlıyolar sinyale, herkes bitirim sürücülük taslıyo
|
|
![]() |
|
bu gibi durumlarda gerçekten çok sabırlı olmak lazım sizide sabrınız için tebrik ediyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
|
allah gösterme yarabbi....anlık hata nelere maal oluyor......
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tebrik ediyorum. adamla bir olup kavga edeceğine doğru olanı medeni bir şekilde gerçekleştirmişsin. doğrusuda bu aksi taktirde kavga ettiğimizde haklı iken haksız olabliyoruz
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
soldan giden arkadaki araç polis aracı(radar)o sebeble kamera kayıtta yoksa o kadar net çekemez Allah korusun çok dikkat etmek lazım aynısı benimde başıma geldi adam sarhoşmuş soldan gidiyorum kaptırmış aniden önüme kırdı 307 nin sıkı frenleri sayesinde kurtuldum abs devreye girmişti milim farkla kurtardım adamı dövmeye gidiyordum ki ayakta durucak hali yoktu plakayı bildirdim emniyete
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bende eksiz olmaz sollarken koca yolda ıkımız olsak dahıı. uyarmak ıyıdr. dalgındr gormez baska yerle ılgılenıyodr.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bana arkadaki araç öndeki aracın kör noktasında kaldı gibi geldi. çok dikkatli olalım. ben aynaya bakıyorum kör noktayı göremediğim içi emin olamazsam eğilip yada kafamı çevirip bakıyorum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dikkatli olmak lazım
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
video için teşekkürler.
yaz günü sıcaktan millet mayışıyor dalgınlaşıyor. artık bende sollama yaparken korna ve selektör yapıcam. bir anlık dalgınlık nelere sebep olmuş.
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
yanlız adamlar nasıl denk getirmiş ben onu merak ettim eğitim için felanmı çekmişler bu kadar denk gelmez ki :) güzel paylaşım tşkler. |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Trafikte hersey mumkun. Azami sekilde dikkatli olmak gerek ama insanin bir andan aklindan binbir turlu olay geciyor. Kimbilir ondeki surucunun aklinda ne vardi. Oyle durumlar oluyor ki aynaya bakiyorsun, arabayi goruyorsun ama dalgin oldugundan yine de yanlis hareket yapiyorsun. Allah korusun diyelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |