![]() |
|
Zavolli Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bugra_Han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bugra_Han
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 13:39 |
3 gün itibari ile aracıma tüp taktırdım 2005-307 sahibiyim ilk taktırdığım gün depoyu fulledim. 83 km yol yaptıktan sonra gösterge kırmızı'yı gösterdiği için hem ölçüm açısından tekrar fulleme yaptım 30 liralık gaz aldı araç.Yani hesaba vurduğumuzda aşağı yukarı 0.36 kuruş bir rakama tekabül ediyor.Hesapta bir hata mı yapıyorum yoksa bir problem mi var ? Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence biraz fazla yakmış lpgde bukadar yakıyosa bezinde kullan daha iyi .bujilerini lpg bujisiyle değiştir belki gaz ayarında sorun vardır gazlı kullanan arakadaşlar daa detaylı yardımcı olurlar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
LPG bujisi ile normal buji arasında ne gibi fark var ki
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cecoli arkadaşımıza bir danış istersen gerekli cevapları onda bulabilirsin
saygılar |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Bana çok fazla geldi. Benzinde ne kadar yakıyordu? Bu arada LPG tankı kaç litrelik? 30 lira ile doluyor mu?
![]() |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Lpg tankıyla ölçüm yapılmaz.Çünkü;
Her istasyonun lpg pompa basıncı farklıdır..Kimine fulle dersin 100 tl doldurur kimine fulle dersin 90 tl doldurur.. Aracınızdaki tüp simit tüp ise hiç ölçüm yapılmaz çünkü simit tüplü araçların tüp göstergeleri görselden ibarettir..Doğruyu söylemez.. Tüpte aracınız kaç kuruş yaktıgını öğrenmenin en kesin yolu tüp bitiyor ikaz sesini duyduğunuz anda bir miktar gaz almak ve km yi sıfırlamak..bir dahaki tüp bitti ikaz sesini aldığınız anda da km ye bakmak ve tl/yol dan hesaplamak..Bunları deneyin hala çok yaktıgından şüphelenirseniz teknik olarak yardımcı olunur... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |