![]() |
|
LPG li pejode ara sıra çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 21:15 |
Arkadaşlar
lpgli 2004 model 1.6 307 aracım var 123 binde araç ara sıra çalısmama sorunu basgostermeye basladı 6 aydır bole araç bazen kontak basıyorum çalısmıyor bunu 2 ayda bir yapıyordu sonra ayda bir şimdi haftada bir yapıyor araç çalısmayınca ara kablo ile lpg regulatore akuden elektirik vererek direk lpd den calıstırıyordum bi kaç ustaya goturdum sorun için anlamadılar pejo serviside ugrastı yapamadı lpg den soktur dedi :( velhasıl kelam dun bişey fark ettim.. akuden lpg regulatorune elektirik vererek marşa basınca araba gazda calısıyordu fakat dun sadece akuden elektirik verdim bıraktım marşa basmadım. sonra gectim direksiyona bastım benzinde direk çalıstı .. varmı anlayan sorun sanırım lpg sistminde benzin geçinemi izin vermiyor anlamadım varmı anlayan ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |