![]() |
|
peugeot 206 quik hakkında tecrübeleriniz... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SİNAN_35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 20:38 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba forumda daha yeniyim.Şu sıralarda yoğun olarak 2004 model peugeot 206 quiksilver ile ilgilenmekteyim.ortalama 16000'e baktığımda en gözümü alan araç, modeli olsun, donanımı olsun ,görüntüsü olsun,performansı olsun(kullanmadım ama forumlardan araştırdığım kadarıyla baya iyi olduğu söyleniyor).Sizden tecrübeleriniz ve düşüncelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum bu araç hakkında...bide sonradan sıralı otogaz taktırsam nasıl olur uyumlumudur?teşekkür ederim...!
![]() Düzenleyen SİNAN_35 - 10 Temmuz 2011 Saat 20:25 |
|
![]() |
|
SİNAN_35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyiz?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Quik güzeldir. Diğer 206'lardan ayrılan özellikleri, gövde rengi dış aksamı (tamponlar, kapı kolları, yan çıta), Sirocco jantları, deri direksiyonu, alüminyum vites topuzu ve pedallar, beyaz spor göstergeler ve en önemlisi Quiksilver döşemeleridir. Bu yüzden gerek görünüm, gerekse 1,6 110HP 16V DOCH motoruyla performans olarak diğer 206'ları sollar. Yakıt tüketimi de çok yüksek değil. 50TL'ye 170km civarı yapılıyor. Yol bilgisayarı olması da bir artı, anlık tüketimi vs. takip edebiliyorsun. Ben 206 Quiksilver'ı herkese öneriyorum.
Ekleme: Bunların haricinde sormak istediğin bir şey varsa, bir 206 Quik kullanıcısı olarak yanıtlarım. Düzenleyen Berkay - 10 Temmuz 2011 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
araba gerçekten çok güzel sunrooflu olsa güzel olur ama biraz sorunlu oluyomuş araştırdığıma göre bana ikiside uyar farketmez....dediğim gibi benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bi araç gerek dizayn olsun gerek performans....Bide gaz taktırsak nasıl olur acabaaa??
|
|
![]() |
|
Gaz ile ilgili bir bilgim yok, aracın orijinalitesinin bozulmamasından yanayım. Ama sunroof önemli bence. Benim aracımda sunroof yok, denk gelmedi ama bulabilirsen sunrooflu al derim.
|
|
![]() |
|
aksesuarda çok güzel gider bu araca abartıya kaçmadan bi app plaka, xenon sisler,bide olursa angel far çok iyi gösterir bu aracı bide sunroof olursa şahane olur görünümü zaten başka bişeyede ihtiyaç yok bu araçta ben bu düşüncedeyim.
|
|
![]() |
|
Angel + ledli stopla güzel duruyor gerçekten.
|
|
![]() |
|
bunu nereye gösteriyim almadan önce sizce? ben peugeot yetkili servisinde bi expertiz yaptırmak istiyorum ama.bide dikkat etmem yerleri nereleridir bu araçlarda?ben daha önce 10 sene opel kullandım a'dan Z'ye heryerlerini biliyorum ama artık sıkıldım.
|
|
![]() |
|
Yetkili serviste expertiz yapmıyorlarmış artık sanırım. Önce iyi bir Peugeot ustasına baktırın, özel servise de olabilir. Motoruna, yürüyeyine, şanzımanına baktırın. Yol testi yaptırın. Usta bir kullansın aracı. Ayrıca mutlaka bilgisayara bağlatın. Ardından iyi bir boya ustasının yolunu tutup, nerelerde boya var onu öğrenin.
|
|
![]() |
|
en iyisi öyle yapmak bu durumda çok sağol....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |