![]() |
|
APP PLAKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 20:01 |
Bugün çarşıda trafik polisleri modifiyeli bi opel aracı çevirdiler ve app plakalarını sürücü gence söktürüp orijinal plakaları taktırdılar söktükleri plakaları da önce gence ezdirdiler o üzerine basmaya kıyamayınca da trafik polisi kendisi ayağıyla ezip arabasına götürdü ve ardından da bişeler yazıyordu sanırım ceza bunu yaparken de polis gevrek gevrek gülümsüyordu ana cadde üzerinde gencin düştüğü durum hiç hoş değildi app sahibi arkadaşlara duyrulur.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
140 tl verip çift mühürü bastıracaksın bak ozaman söktürebiliyorlarmı :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim çift muhurlu
|
|
![]() |
|
bende mühür felan yok..gelsin cezasını yazsın sıkıntı yok..hatta aracıda alsın gitsin sorun değil.. öderim cezamı ..sonuçta görevini yapıyor.. ama benimle dalga geçeçek en ufak bir şey yapmasına izin vermem...kim olursa olsun.. terbiyesizler... bu tip polislerin yüzünden bütün polislerinde adı kirleniyor... sivilde sözünü geçiremeyen bir takıp tipler. kitap okuyarak ezber yapıp polis oluyor..sonrada böyle şeyler yaparak egolarını tatmin ediyorlar yazık günah..kimse kusura bakmasın .. doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar... nasıl moralim mozuldu akşam akşam ya...
Düzenleyen by_ersin - 08 Temmuz 2011 Saat 22:46 |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
üzüldüm bende tek muhur var
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun o arkadaşa. dikkatli olmak lazım
|
|
![]() |
|
araç fazla dikkat çekmiş bence.polisler fit olur böle tiplere.
aynısı burada da oldu arkadaşlar. modifiyeli yere yakın eksozu hayvan gibi bağıran milleti rahatsız eden şahinlere de aynı muameleyi yapıyorlar. yapsınlar hakediyor böyle tipler. gecenin dün 2 sinde şerefsizin teki yan yapıyor mahallede. walla açık konuşmayı severim. nerde götü yere yakın şahin görsem araya takip mesafesi koyuyorum. ne yapcakları belli olmuyor. |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
app plakayı nasıl ve nerede mühürletiriz arkadaşlar peki
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
[QUOTE=Baybars]app plakayı nasıl ve nerede mühürletiriz arkadaşlar peki[/QUOTE
sen cidden mühür vurdurcanmı ....?????? nasıl nerde yapacan o işi... benim bildiğim vurmuyorlar yasak.. Düzenleyen by_ersin - 09 Temmuz 2011 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
app plaka mühür yapılmıyor biliyorum bende
|
|
![]() |
|
denemeyin arkadaşlar.
benim velim trafik tescil de. o bile yapamayız hocam dedi.
|
|
![]() |
|
evet bende öyle hatırlıyorum yasak..
|
|
![]() |
|
o app ile giderseniz direk avlanırsınız. bir de sağları solları pek belli olmuyor bazılarının. bi ağır bi laf eder, canınız sıkılır milletin içinde... benim velim diyorum, bastırdım ankaradan geldi mühür olayım var yarın getirsem dedim. hocam direk alıyoruz bastırdığınızla kalır dedi. ama ben yine de yaptırdım. hemde mühürsüz. sök kardeşim derse de sökerim. ta ki soruluncaya kadar.
|
|
![]() |
|
aynen maverick bene onu diyorum... sök derse sökeriz.. ceza kesersede efendi gibi öderiz... bu kadar basit ...
Düzenleyen by_ersin - 09 Temmuz 2011 Saat 01:13 |
|
![]() |
|
senin resimdeki app ise evet o dikkat çeker.
bende öle birşey istedim. yaparmısınız dedim. abi zaten seninki mühürsüz olacak seninkini dikkat cekmesin diye genelde 34 plakalara uyguladığımız app türü var kalın. o pek sırıtmaz. ondan yapalım dedi. bende ondan yaptırdım. seninki de baya yahşi cazibe yani....
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
app plakam var polis durdursa zaten aracım parklık :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
normalde 40 tl ye tek mühürlü app yapıyorlar diye biliyorum. eğer 140 tl mi öyle bişey veriyorsun ozaman çift mühür yapıyorlarmış. sanırım 80-100 tl sini trafikdeki mühürü vurana veriyorlar mühürletiyorlar,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
exssen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
App plakayı yasaklayana kadar millet neden app yaptırıyor ona baksınlar. Daha yeni plakalarım yarım yamalak ve çok ince harfli olduğu için oturdum kendim boyadım, bir iki yıkamda döküldü gitti. Adam gibi plaka bastırdılar da kullanmadık mı..
|
|
![]() |
|
Malesef Benim APP lerde Mühür Yok... Ersin Kardeşiminde Dediği Gibi Görevini Yapacaksa Amenna Ama İş Dalgaya Gelecekse Buna İhtimal Veremem
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |