|   | 
 | 
| Full ve Bp | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Full ve Bp Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 18:32 | 
| 

Arkadaşlar 2 hafta önce bp den aldığım 40 tl benzinle yaptığım km.yi Full den aldığım benzinle yapamıyorum.Full sanki daha çabuk bitiyor,bu konuda bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşsın lütfen. İnsan düşünmeden edemiyor  acaba Full .... | |
|  | |
| tarkankarabas   1. Vites     19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tarkankarabas Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 21:40 | 
| 
   ben de hem bp hem de  fullden alırım benzini...  kesinlikle dikkat çekici bir fark görmedim diyebilirim. şimdi lpgye geçtiğimden beridir pek almıyorum gerçi ama... :)
    | |
| 
     2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı atiker fast lpg | |
|  | |
| metin   4. Vites     24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 21:43 | 
| 
   fark ediyor arkadaşlar bende hep shell kullanıyordum artık opet kullanıyorum. fullden memnun olanlarda var göreceli bir kavram
    | |
| 
     Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.  Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 22:02 | 
| Full un benzınını bılmıyorum ama lpg sınden cok memnunum hem km olarak hemde cekıs olarak cok guzel... Devamlı kullanıyorum... | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 22:47 | 
| 

ben full ,ün benzinini pek  beğenmedim performans kötü gibi bp ye göre       ama lpg  si güzel pek bir fark yok diğerleriyle 
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 22:49 | 
| 
   abi ben zamanından beri diyorum... bir iki kez aldım ..oda her yerde adını duydum meraktan aldım.. cidden oranın benzini cabuk bitiyor.... zamanında haberlerde böyle bir durumda çıkmıştı bazı benzin istasyonları benzin içinde ucucu bir madde karıştıyormuş... opet yada shell den şaşmam ... acil durumlarda opet ama normalde shell...
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 23:39 | 
| 
   arkadaşlar test ettim 40tl benzinle 120km civarı yaparken hadi 110 diyelim fullden aldığım benzin 75 km yaptım kırmızı ışık yandı kafayı yemek üzereyim bunların benzinini test ettirmek lazım herkese buradan belirtmek isterim bu konuda aynı sıkıntıyı paylaşanlar varsa yardımcı olsunlar...
    | |
|  | |
| pug♥lovers   1. Vites     Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı pug♥lovers Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 00:54 | 
| 
   demek ki benim araçta göstergede bi sıkıntı yada benzinden gaza geçene kadar bi sıkıntı yokmuş :) 2. şubeyi açtıklarında depoyu doldurmuştum şu an yarıda nere gidiyo bu benzin diyodum bende neyse bi daha almam zaten ordan  zaten bi tanıdık po çalışanı hiç tavsiye etmiyor oranın benzinini hatta kendi aracına po dan bile almıyor bp ve shell diyor | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 01:14 | 
| 
   işte budur ...+ 999   shell | |
|  | |
| Engin Tepe   1. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Engin Tepe Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 09:54 | 
| 
   Valla almak hiç kısmet olmadı full den. Babam po dan (benzin) ben shell den ve opet ten ( euro dızel) geçmem. | |
| 
     PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ | |
|  | |
| theextrame   1. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı theextrame Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 01:33 | 
| 
   valla BP FULL karşılaştırmasında benzini bilemem ama dizelde çok fark ediyor ben 1.9 partner kullanıcısıyım normalde full den alırım mazotumu  bir keresinde aciliyetten bp den alma gafletinde bulundum aman dedim bir faha önünden bile geçmedim resmen depodaki mazot uçtu gitti sanki :S tabii bu benim aracımın verdiği tepki sizinkileri bilemem ve hepsinde aynısı olacak da diyemem :) | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 01:41 | 
| 
   ucuz etin yahnisi ...
    | |
|  | |
| çetin   1. Vites     19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 01:44 | 
| 
   yenmez  yenmez    | |
| 
     206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
     | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 02:43 | 
| 
   Ucuz etin yahnisi yanlış benzetme bence. Aradaki fiyat farkının tek sebebi Full ün istasyonlarının kendisine ait olması. Yani diğer firmaların (Shell, Opet v.b.) bayisine verdiği kar payını Full direk indirim olarak müşteriye yansıtıyor.Bence gayetde güzel bir uygulama yapıyor. Bende CeCoLi gibi Full ün gazından fazlasıyla memnunum. | |
|  | |
| F-Eren   2. Vites     23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 09:11 | 
| 
   istanbulda kendi aracıma sürekli opet'ten aldığım benzin enjektörlerimi bozuyordu antipullition (düşük kalite yakıt) hatası verdi ekranda ve aracım teklemeye başladı rölanti dengesizleşti vs.vs. gittik ustama carbon temizleme yaptı 2 saat düzelttik  neyse geçtim shell'e... tekirdağda ise yine sürekli opet'ten aldığım euro dizel ile sıfır aldığımız iki kangoo'dan sürekli benim kullandığım ve opetten aldığım 1 sene sonra pat dedi çalışmadı garantili olduğu için servise gittik tüm yakıt sistemi değişti ve depodaki mazotu çıkardılar resmini göstermek isterdim bildiğiniz iki parmak su çıktı. aynı zamanda aldığımız diğer kangoo'da hiç bir problem yok ona diğer kullanan arkadaş sürekli shell'den mazot aldı. varın siz karar verin artık. servis garanti dışı dedi kullanıcı hatası diye neyse zar zor ikna ettik, emsal olarak da diğer sağlam kangoonun deposunu boşaltıp baktık ki gram su vb. birşey yok garantiden değiştiler... ben shell ve bp derim opet tesis olarak albenisi var ama yakıt olarak sanırım o kadar iyi değiller tecrübe ile tescillemiş birisi olarak bunu söyleyebilirim.  | |
| 
     Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 09:16 | 
| 
   Bir ekleme daha yapmak isterim. Shell, Opet, BP ve diğer bütün firmaların neredeyse her şehirde kendilerine ait benzinlikler mevcut. Bu benzinlikleri tercih etmenizi öellikle rica ederim. Benim Ankara da bildiğim bir Shell istasyonu var ve şirket aracıma oradan aldığım mazot gerçek anlamda farklı oluyor.
    | |
|  | |
| masumserseri   1. Vites     Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı masumserseri Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 09:38 | 
| 
   ben mumkun oldugunca shell den almaya özen gosterırım fıyatı dısında hıc sıkayetım de yok  hem lpg hem benzın hem mazot tek gecerım.araba resmen sahlanıyo yahu:D | |
| 
     2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
     | |
|  | |
| dsonat   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 01:34 | 
| 
 aynen,,,ataşehir shell memorial karşısı özellikle çok iyi mazotu...en iyi dizelini tavsiye ederim...tabi ki kullanmaya bağlı olarak tüketimin değiştiğini de unutmayalım.. | |
|  | |
| tayfundoner   1. Vites     18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tayfundoner Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 10:01 | 
| 
   arkadaşlar bende bir partner kullanıcısıyım full bizim semtimize açıldıgı günden beri full den mazot alıyorum gayette memnunum çekişte güzel önceden po dan alıyodum full depoyla ş.içi 600 610 km yol yapıyodum en son full den aldıgım mazotla 600 km yol yaptım adamların mazotu gayet güzel en azından diger firmalar gibi fahiş fiyattan satmıyolar...
    | |
| 
     TYFN DNR  2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 | |
|  | |
| senol73   1. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 15:06 | 
| 
   selam arkadaşlar bende daha önceleri mazotu petrol ofisinden alıyordum fenada değildi.Full istasyonlarından alıyorum şimdi.Full den aldığım ilk depoda sanki az km yapıyormuş gibi geldi, ancak sonraki depo dolumlarında verimi yakalayabildim derim. Bazen arkadaşlarımda full de kampanya günlerinde aldıklarını, ancak az km yaptıklarını söylüyorlar. yakıt alımında bazen bizlerde hata yapıyoruz.Bu kampanya günlerinde veya yakıt alımının yoğun olduğu saatlerde yakıt alımı yapmayalım.pompacı bir arkadaşım tavsiye etti.Çünkü bu yoğun gün ve saatlerde yakıt depoları sürekli boşaldığından dolum tankerleri boş depolara yakıt takviyesi yapıyorlar. Bu da depolardaki benzin veya mazotun dinlenmeden araçlara pompalanması demek.Bende sizin depolarda bu havalı yakıtın havasını alan sistemler vardır diye söylediğimde ise, abi boşver onları bi işe yaramıyorlar dedi. o gün bugündür ben yakıtımı herzaman sakin bir gün ve sakin bir istasyondan almaya çalışırım. | |
| 
     2004 1.4 HDI LOOK 206
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||