![]() |
|
araba çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 18:19 |
arkadaşlar arabaya bugün bindiğimde marşa bastım marş basıyor ama çalışmıyor. aynen benzin bittiğinde olan durum gibi. akü ve marş motoru görevini yapıyor ama araba çalışmıyor. marş basılı haldeyken benzin yokmuş gibi çalışmakta zorluk çekiyor. eektirikçi usta getirdim anlamadı. sıcaktan olabilir dedi. ben de çekici ile yetkili servise bıraktım. bakacaklar. yarın söyleriz dediler. aklınıza gelen sorun var mı?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzın pompası benzın basmıyor olabılır.elektırık gıtmıyor olabılır.daha once boyle bır durum basıma gelmıstı.akuden dırek benzın pompasına hat cekmıstım o sekılde calısıtırıp servıse kadar goturmustum oncekı arabamda. yada tıkanmıs olabılır pıslık gıtmıs olabılır bır suru sebebı var. arabaya arızalardan doalyı cok para odemıs bırı olarak ınsallah ucuza kapatırsın
saygılar. |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
immobilizer gibime geldi.
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
+1 |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
hocam yapmayın hiç aklıma gelmedi. dün kontak kumanda kabını değiştirmiştim olabilir mi?
|
|
|
|
![]() |
|
yedek anahtarla çalıştırmayı denensem olur mu?
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Buyuk ihtimalle ondandir. Yedek anahtarin varsa dene bakalim calistiriyor mu? |
|
![]() |
|
koliva sağol kardeşim hiç aklıma gelmemişti. araba serviste kapanmamışsa hemen gideyim ben. ama bişey soracağım. ben kumanda kabının içindeki chipi falan aynen koydum niye böyle birşey yapsın ki.... |
|
|
|
![]() |
|
Istersen once git bi dene sonra konusalim, tartisalim ![]() |
|
![]() |
|
servis kapanmış aradım açmadılar artık erkenden yedek kontakla gideyim...
|
|
|
|
![]() |
|
Pilin degistirildigi durumlarda da immobilizerin calismadigi goruluyor. Belki sen pilini cikarmissindir ya da bir anlik bir temassizlik olmustur. |
|
![]() |
|
şimdi kumanda kabının açma düğmesi kopmuştu ben de yeni kumanda kabı aldım. kendim söktüm ve içindeki herşeyi tekrar koydum sadece kumandanın kontak kısmında olan vida eskimişti ben de başka vida taktım. o kadar. içinden bişey düşmemesine azami dikkat ettim...
|
|
|
|
![]() |
|
dediğim gibi sorun kontak kumanda kabını değiştirmemden kaynaklıymış. yedek kontakla çalıştı araba. şimdi, kumandalı kontağı tekrar nasıl tanıtabiliriz arabaya arkadaşlar?
Düzenleyen göktuğ - 09 Temmuz 2011 Saat 12:40 |
|
|
|
![]() |
|
1. Turn the Ignition switch to the ON position using the first key. 2. Press the LOCK button for 10 seconds. 3. Remove the key and wait for 10 seconds. 4. Check the Plip key operation. 5. Repeat for second Plip key if required. 6. Turn the ignition OFF |
|
![]() |
|
koliva kardeşim biraz daha açık anlatır mısın. bu işlemi bilgisayara bağlayarak mı yapacağız...
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
zannetmem. bende kumanda kabının açma kapama düğmesi kopuk diye anahtarcı da değiştirdim. yenisine 30 gayme bayıldık. ama bende öyle bi sorun olmadı. yine de sen dene. belkide çipini kırdılarsa olabilir.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde beykoz buluşmasında ahmetsemiz aklıma geldi,
deniz206' nın kumanda kabını değiştirmişlerdi immobilizer çipini yeni kaba koymamışlar marşa basıyorlardı okadar çalışmıyordu cecoli abi immobilizer çipini yeni kaba koydunuz mu diyince ahmetsemizin yüzünde açan nurları halen unutmuyorum özledim keratayı (:
kısaca bende imobilizeri okuyamamış olabilir diyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Simdi tekrar baktim ama bir onceki mesajimda ingilizce olarak onerdigim sey uzaktan kumandanin programlanmasi icinmis. Yani immobliser ile alakali degil. Sizin durumunuzda, araciniza ait olan 4 haneli kodun anahtariniza islenmesi gerekiyor. En guzeli aracinizi servise goturmek ve kumandayi programlatmak. Gelismelerden haberdar edin bizleri. |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
kumandada ki mekanizmadın dışında ayrıyeten köşede gizlenmiş taşa benzeyen bi parça var onuda yeni kumandaya geçirdiniz mi. yoksa imkanı yok çalışmaz. umarım eski kumandanızı atmadınız.. imbolizer
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
yok onu görmedim. öyle bişey olduğunu da bilmiyordum. eski kumanda da nerde allah bilir. gitti desene bizim kumanda komple...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |