![]() |
|
civciv ( bi bak derim ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 23:14 |
|
ben beğendim, gayet hoş. hem sarı nasıl bir arabaya yakışmaz ki? sapsarı gallardo, ferrari, veya camaro hiç görmedik mi? dibimiz düşmedi mi? boyatacaksan boyat dostum, süper olur süper!
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet biliyorum bu aracı,renk çok güzel bence yapabilirsin yakışmış
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
işimiz var desene :))) yakışır kardeşime ... |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
inşallah bakalım..düşüncem bu yönde.. |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
yapıcaz bişiler bakalım.. ![]() |
||
![]() |
||
|
ben sarıyı severim ama her arabaya yakışmaz..ama bu lanet 106 lara çok güzel gidiyo ya ![]() |
||
![]() |
||
|
anten orjinal. |
||
![]() |
||
|
vallahi ben erenden korktum :)) ne zaman ne ypacağı belli olmaz bu erenin :))))
|
||
![]() |
||
|
eren öyle bi planın varsa gerçekleştir yakışır yani
|
||
![]() |
||
|
Çok güzel bir renk bence öyle bir düşüncen varsa mutlaka gerçekleştir derim.
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sarı renk hiçbir arabaya yakışmıyor. başkalarını bilmem ama ben sevmiyorum. sarı araba görünce "taksi dur!" diyesim geliyor.ama jantlar güzelmiş. güle güle kullan.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
çok güzel rengi var bence
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Renk kodu neymiş bunun güzel renk ?
Düzenleyen FTH - 08 Temmuz 2011 Saat 19:49 |
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
|
Rengi Bencede Çok Hoş Tavsiye Ederim...
|
||
![]() |
||
|
Araç bence çok güzel olmuş,jantları çok beğendim.
Araçtaki parçaların uyumu güzel olmuş.BBS rs ler her araca yakışıyor bence hatta keskin kt 4 bile yakışır. Emeğe saygı...
|
||
![]() |
||
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Bu Jantlar Şahin'e Kadar Düştü BBS RS Bence Jant Olmamış. Ama Rengi Çok Hoş.
|
||
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
||
![]() |
||
|
Açık sarı hali daha güzel. Anten de farklı bir hava katmış. Orjinal mi o?
|
||
![]() |
||
|
Şu sarı daha güzel bence.
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjnal sarısı daha iyi gerçi buda güzel olmuş ama orjin sarısı süper bi renk, araçtan sıkılmadıysanız bence çevirin gitsin .
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
aynen.. resimdeki araçta sadece jant yakışmamış benim şahsi fikrim düşünsede değişik bir jant olduğunu.... araba zaten ben burdayımdiyor jantlarlada direkt ilgi odağı olur sanırım...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |