![]() |
|
Cruize Control (Hız Sabitleme) Çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 08:58 |
Arkadaşlar günaydın dün akşam bir arkadaşımızı ziyarete gittik geldik dönüşte yol müsait olduğu için hız sabitleyiciyi açtım fakat çalışmadı ne yapıp ettiysem çalıştıramadım. Sabah işe gelirken servise uğrayıp neden böyle olduğunu soracaktım yola çıktım hız sabitleyiciyi denemek için açtım bu sefer çalıştı sizce akşam neden böyle olmuş olabilir?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inceyaşar hız sabitleme ile ilgili konular var zaten yeni konu açmadan oradan devam edebilirdin neyse sağlık olsun.
aracın 106' mı? tabiki değil diyeceksin. ozaman arkadaşım imzanda neden belirtmiyorsun ona göre konuşalım tartışalım öyle değilmi? daha hangi araçdan bahsettiğin belli değil.
Düzenleyen metin - 08 Temmuz 2011 Saat 09:07 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metin kardeşim ben aracımla ilgili problemi PEUGEOTLARINIZ HAKKINDAKI ARIZALAR VE CÖZÜMLERİ diye yazan yerin altına değilde başka yere yazmamı mı istiyorsun? anlamadım
resmimde araba gözüküyor ama imzama eklerim uyarın için teşekkürler. bu konu ile (hız sabitleyicinin çalışmaması) ilgili fikri olan arkadaşlar yorum bekliyorum
Düzenleyen inceyasar - 08 Temmuz 2011 Saat 10:03 |
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |