![]() |
|
sizce hangisi mantıklı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 00:37 |
Arkadaşlar bu gün gemlikten kumlaya gelirken yanımda ufak kuzenlerim ve biraderim vardı bende biraz korkutuyum derken aşırı hız yaptım sanırsam ve hararet yükseldi hani fazla umursamadım fan çalıştırır düşmesini beklerim dedim ve sonra panelde kırmızı stop ışıgı yanıp sonmeye basladı sonra sitenin onunde hundai yetkili servisi bi araca bakıyordu çektim yanlarına '' abi dedim bu neden bole yapar dedim'' ve aracı istop ettirdim ettirmemle birlikte hiç beklemediim bi şey oldu arabanın kaputun altından buhar çıkmaya başladı ilk basta korktum sonra kendimi toparladım ve kaputu açtım su deposunun kapagından ve alt taraflardan geldiğini gordum buharın neyse su bitti buhar durdu ordaki abiler su ekle çalıştır dediler suyu koydum motoru çalıştırdım bi süre rölantide bekledim sonra hararet 100 çıktı ve bu sefer kapaktan su atmaya başladı (kahverengi idi rengi) stop ettim ve tekrar suyun bittigini gordum yani fan açmıyor hararet yaptıgında tekrar su doldurdum ve kenara çektim 1 saat sonra kontrol ettim borularda bi sıkıntı yok gibi gözüküyor yani en azından arabanın altından damlayan bi su yok yada akan suyu kontrol ettim aynı hizada. hundaici arkadaş radyator rezidansın kırılmış bak dedi önceden harareti gosteren ibre arkadaş oynadıktan sonra çalışmamaya başladı ya rezidansda yada müşillerde sorun vardır dedi bende siz ustadlarıma danışmak istedim bunun nedeni sebebi arıza yeri (nereler olabilir) arıza ya göre maliyeti ne olur çok acil anamdan gizli yaptırmam lazım lütfen yardımcı olun.
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın conta yakmış geçmiş olsun
bu arada bi daha fazla hız yapma kardeşim kumla yolları tehlikelidir saygılar |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Kenan abi sağol bunun maliyeti nedir kaça patlar bana gemlikte tanıdığın usta varmı ?
|
|
|
![]() |
|
yok gemlikte servise gitmiyorum dostum ben bursada nilkara gidiyorum orasıda tuzlu biraz
|
|
![]() |
|
ne kadar tuzlu :(
|
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun kardeşim. Aracın conta yaktığını tamin ediyorum ve en iyi ihtimalle 500TL masrafın olur. Bence Özel servise git, aracının başında bekle. Yetkili serviste fiyat yükselir. |
|
![]() |
|
çok çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
:S :S oy oy oy oy gene belimiz dogrulmadı napalım gülü seven dikenine katlanır
çok sagolun ben bu sekilde arabamı kullanabilirim dimi kullanıyorum çünkü :) fazla yol yapmıyorum arabayıda yormuyorum ama daha hararet 80 i geçmedi bakalım hayırlısı bu gün yola çıkıcam 1 2 hafta yatıcak araba biyerlerden para ayarlayıp yaptırcam gelince ben ne akılsızmısım yahu :) |
|
|
![]() |
|
walla su anda bulsak dahi yaptıramam hani ancak Ankaradan gelicemde para bulucam da ozaman inşallah hayırlısı bakalım ama düşünürüm yani yardımcı olabilirlerse ne mutlu bnaa sana da çok sağol düşündügün için gelince ulaşabilirim sana ozaman yardımcı olabilirsen
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |