![]() |
|
206 gtı önerilen gaz markası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 14:56 |
![]() ilk sorum şu şu anda 206 gtı modelim var buna gaz taktırmayı düşünüyorum ama ne marka ve nasıl bi gaz taktırmam gerek kullana arkadaşlar bilen aradaşlar yardımcı olursa sevinirim. marka
![]() ![]() |
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 gti 16 öncelikle kimsin nesin nerdensin bi kendini tanıt. seni tanımadan nasıl yardımcı olalım öyle değilmi.
forum anasayfasında üyelerimizi tanıyalım başlığınad yeni konu açıp kendini tanıtmalısın. ayrıca profilinde yaşadığın yeri il içe olarak belirt ve imzanda aracın marka modelini belirtirsen sıkıntın olduğunda her defasında sormak zorunda kalmayız.
ayrıca, lpg konusunda forumu araştırmadan konu açmısın ki aradığın bilgiler forumda fazlası ile var. aynı konuyu sürekli açma forumda kirlilik yaratıyor bu sebeple araştırmadan konu açmamalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
![]() ![]() ![]() ![]() |
ok tamamdır ya baktım o kadar ondan bulamadım ondan açtım....
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
öncelikle aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile.
lpg konusuna gelince. aracına taktıracağın lpg sisteminin markasından çok takan usta önemli. eğer usta işini bilmiyorsa en kaliteli lpg sistemi taktırsan da randıman alamazsın.
bursadaki üye arkadaşlar ile irtibata geçmelisin. ilk olarak acele etme iyice araştır sağlam bir usta bul onun tavsiyesi üzerine taktır pişman olmazsın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
öncelikle iyi dileklerin için tşkler inşllah hepimiz için geçerli olur.... gaz konusunda bi bilgi sahibi olmak istedim marka olayında ise zavolli ve atiker olayına karar veremedim ondan sordum taktırma konusunda sıkıntım yok yane bursada bi çok yeri tanıyorum o konuda sıkıntım yok.. taktırma sürecim zaten şu anda sadece düşüncedeyim taktırmakta kararsızım ama taktırırsamda ne markası olacağında kararsızım.... ustalar hali hazır beklio :):)
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben atıkerı tavsıye ederım. Fast taktırırsan kıtın 7.0.0.6 versıyonunu da yukletırsen otomatık adaptasyonla guzel calısır. Safe fast taktıracak olur ısen lambda baglantılarını ve devamında tanıtımını yaptırırsan daha memnun kalacagına ınanıyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
cecoli bu işin piiri sensin böle bi açıklama beklemekteydim ayrıca fast le bu multi fast arasında ne fark oluo onuda öğrenebilir miyim?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Estagfurullah
![]() Fast ıle Safe Fastın ecu ları ve yazılımları farklı. Gerıye kalan hersey aynı...
Fakat bende bazı noktalarda aralarında kalmaktayım. Bırbırıne cok yakın ozellıklerı var. Ama Safe Fastın lambda kontrollu OBD baglantılı calısma ozellıgı var. Gercı bazen gerekte olmuyabılıyor.
Yenı cıkan fast modelınınde Otomatık adaptasyon ozellıgı cıktı. Bu ozellıkte basarılı calısıyor. Suan benım aracımda da devrede yanı. Test edıyorum... Bırde fastın yazılımı daha kolay.
Bu noktada ustanın tecrubesıne kalmıs dıyebılırım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |