![]() |
|
Sinyal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 00:42 |
dostum ampulun patlamış değiştir kurtul
saygılar |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol ön sinyal farın içindeki temassızlık yapıyormuş. Temizleyip geri taktık. Düzeldi. Aynen dediğiniz gibiymiş.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yeni birşey daha öğrendim :)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
sinyalin biri calismadiginda yapar yanmayan sinyali bulun ampulu kontrol etin patlaksa degistirin degilse temazsizlik vardir temizleyip tekrar takinca duzelir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ampullerden biri patlaksa yapar bunu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
sinyal ampulleri gevşese de aynısını yapıyor haberin olsun... |
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sol sinyallerinizi kontrol edin. Ön far içindeki, çamurluktaki veya arka stop içindek sinyal ampullerinden birisi patlamış olabilir. Patlak yoksa sinyal ampullerinden biri şase yapıyordur. |
|
![]() |
|
Bakmadım ama en kısa zamanda bakayım. Sonra da flaşörü kontrol ettirim, tırstım şimdi bize com2000 masrafı çıkaracak diye. Teşekkürler. Düzenleyen kapagan - 07 Temmuz 2011 Saat 13:58 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mantıklı. yanmadığı için akım hızlanıyor olabilir.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
çamurluk ön ve arka sinyali kontrol ettinizmi dışardan? yanıp sönüyormu hepsi ? bunlardan bitanesi yanmıyosa o yüzdende hızlı yanıp söner..benim araçta öyle olmuştu.
|
|
![]() |
|
vardır tabiki olmaz olurmu. sinyalin yanıp sönmesini ve hızını o ayarlıyor. ama benim bildiğim 1 tane var yani sağ için ayrı sol için ayrı olmaz kanaatindeyim. belki flaşörün içindeki devrede sıkıntı vardır akımla ilgili değiştirip kurtulabilirsin.
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar, sağa sinyal verdiğimizde gayet normal sorun yok lakin sola sinyal verdiğimizde çok hızlı yanıp sönüyor. Nerdeyse sağ sinyalin iki katı hızda yanıp sönüyor. Acaba sıkıntısı nedendir? Flaşör var mıdır ki bizim araçlarda?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |