![]() |
|
60.000 bakımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 11:43 |
arkadaşlar 60bin bakımı gelmek üzere. bu bakımda neler yapılıyor hangi parçalar değişiyor. fiyat olarak yetkili servis ve özel özel servislerden hangisini tavsiye edersiniz.fiyat olarak ne kadar tutar bilgilendirirseniz sevinirim. bide triger setinide değiştirsemmi diye düşünüyorum.araç 2006 model 206 x-desing.şimdiden teşekkür ederim.
|
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onur 60.000 de trigeri değiştir devirdaimi de değiştir, diğer kayışlarıda değiştir belki iyi durumda olablir belkide 80.000 de değiştir diyenlar olabilir ama sonuçda kauçuk ve 5 yıldır aracın üzerinde.
lastik ve frenlere de baktır onların da değişme zamanı gelmiş olabilr. birde periyodik olan yağ filtre vs yaptırdın mı tamamdır.
böyle şeyler için servise gitmene gerek yok iyi bir ustayada yaptırabilirsin. Madem istanbuldasın ümraniyede şahin peugeot murat abinin yanına git parçaları uygun fiyata orjinal al sonra murat abinin tavsiye ettiği ustaya taktırırsın olmadı parçaları alıp kendi ustana yaptırırsın sana kalmış.
üzerine basa basa söylüyorum parçaları kendin al yoksa usta alır takarsa hem parçadan kazanıyor hem işçilikden o yüzden senin bakımın da pahalıya geliyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
+ buji + fren hidroligi.
|
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa yakasındayım ve güngörende iyi bi ustam var aslında. ona hangi parçaların lazım olduğunu yazdırıp gidip kendim alayım. normal bakım değil ama triger degişimi gözümü korkutuyor. tahmini masrafım ne kadar olur.
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
orjınal malzemeyle bı 600 bulabılır belkı gecebılır bıle
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
işte demek istediğim bu,
trigeri ben kasımda 350 tl ye değiştirmiştim hemde yan sanayi takmışlar, şahin peugeor ile tanıştığımda kafamı duvarlara durdum geçen kampanyası vardı yanılmıyorsam 120 tl idi. Uzun lafın kısası her ne olursa olsun istersen başka yerden al ama yinede murat abiden fiyat almadan başka yere gitme derim.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
ustamdan listeyi alıp murat beydende fiyat alırız artık. bakalım ne kadar tutacak. 1 ay sonrada uzun yola çıkıcam. yolda kalmak istemiyorum
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
onur aynı benim kafadansın. yola çıkıcam diye bakımını yapmadığım yer kalmamıştı. uygun fiyata halledersin canını sıkma.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
eyvallah metin kardeşim. arabama iyi bakmaya çalışırım.sonuçta zengin adam değilim.zor şartlarda bişeylerin sahibi olabiliyoruz. malım kıymetli :)) ona iyi bakayım ki oda bana iyi baksın
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
bakımı yaptırdım ustama.parçalar için topkapıdaki tanıdığı parçacıya yönlendirdi beni . 475 tl parçalar+150 tl = 625 tl toplam tuttu. değişen parçaların listesi şu şekilde;
*4lt mobil motor yağı 42.37 tl *hava filtresi 16.95 *yağ filtresi 8.47 *ön fren disk takımı 72.03 *ön fren balata takımı 67.80 *triger seti 67.80 *1 lt antifiriz 8.47 *buji takımı 33.90 *polen filtresi 8.47 *V kayışı 21.20 *gergi rulmanı(2 adet) 55.08
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
onur hadi geçmiş olsun.
fiyatlar bana çok uygun geld. parçaların orjinal olup olmadığına eminmisin?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
hepsi orjinal değil tabi. triger,bujiler,v kayışı,hava filtresi ve fren balatası orjinal diye hatırlıyorum.zaten benim için önemli olanı triger ve balatalardı.onlarda orjinal
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
*triger seti 67.80 demişsin orjinal olduğunu sanmıyorum ama. murat abi ile görüştün mü yaptırmadan önce.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
evet fiyat almıştım kendisinden.120 tl demişti murat bey. bide bu fiyatlara hem kdv dahil değil hemde aldığım yer baya indirim yaptı benim usta sayesinde. herhangi bi aldatmaca olması mümkün değil yani.
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
peki şöyle sorayım. altığın parçalar orjinal kutusu/poşetindemiydi üzerinde peugeot citreoen amblemleri vardır.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Murat kardeşimizin kar oranlarını az çok biliyoruz ve banada bu rakamlar biraz garip geldi. onur şahin kardeşim tabiki ustan seni aldatmak istemez ama yinede ürünleri güzelce incelemeni tavsiye ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
bu konuda titizim bende. söylediğiniz gibi orjinal parçalar kutusunda aldım hepsine tek tek baktım.hatta bende baya şaşırdım trigerin bu fiyata olmasına.özellikle sordum orjinalmi diye. onayladılar. kdv'yide ekleyince 80 civarı bi fiyat yapıyo.
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
senin aracın 1,4 benzinli triger seti orjinal 80 tl normail fiyat ,bana sorduğundan eminmisin? 120 tl fiyat vermem imkansız |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
birde şöyle bir durum var trigeri uygun yazmış size gibi gözüküyor ama ön fren balatasını bayağı yüksek yazmış trw markasını taktığını varsaysak bile 42 tl fiyatı var,80 tl yazmış ön balataya onada dikkat etmek lazım
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
abi sana ben telefonda sormuştum ama motor hacmini bilmiyordum 120 tl konuşmuştuk. sonra seni aradımı onu bilemem.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |