![]() |
|
Çok kötü bir gün :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 18:45 |
Arkadaşlar aniden sağ şeritten önüme bayan direksiyon kırdı firene bastım ve gümm arkadan şahin geçirdi.Hafif çiziklerle atlattım ama sanki egzosun olduğu alt plastik tampon yeri yamulmuş gibi geliyor tam orta acaba gözümemi öyle gözüküyor yoksa o en alt yumuşak kısım yamulma ihtimali varmıdır?Darbe iyidi fakat ya çatlar yada birşey olmaz diye umuyorum ama yamulmuşmudur?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi iyice bakmak lazım... çok çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi verilmiş sadakanız varmış..kimsede bir şey yoksa gerisi hallolur..
|
|
![]() |
|
Kırmızı işaretli çemberin içerisindeki yer yoksa bana acaba yamulmuş gibimi duruyor yarın size çeker yine kendi arabamdan gösteriririm.Resim alıntıdır.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
O kısmın arkası boş bükülmesi zor gibi en kötü çatlar ama bükülmüş gibi geliyor :S
|
|
![]() |
|
Bükülme olurmu o elastik kısımda acaba ?
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
|
|
![]() |
|
Yamulduğunu kim anlar ?
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Büyük geçmiş olsun. Tamponun bağlantı yerlerini kontrol etmek gerekir. Kırılan parçalar varsa bir süre sonra tampon aşağı sarkabilir. Kaza tutanağı tuttuysanız arkanızdaki aracın trafik sigortasından tamponu tamir ettirebilir, gerekiyorsa değiştirtebilirsiniz.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Kendimi zor kurtardım ya maganda tipli dövmeli biri bana saldırdı daha o boyutuda var hasarımı karşılayacan diye bende gaza basıp kaçtım yoksa araca sopayla çok ciddi hasarlar verebilirdi 4 kişiydiler işin kötüsü plakayı alamadım :( O şokla
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
taytay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
gecmiş olsun valla allah korumus sıcakta millet baya sacmalaya basladı bu aralar
|
|
kiraz kırmızı 98 106 gti
EA 1434 |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Ne diyeyim, bu tipler yüzünden şehir yaşanmaz oluyor. Ölsen bir dert, öldürsen başka dert! En iyisini yapmışsınız. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
keşke plakayı almış olsaydınız sonuçda arkadan çarpmış mesafeyi kollamak zorunda yakın takip etmeseymiş, burası dallas değil öyle gelip arabayı parçalıycak kadar, oda vatandaş sende haklarınız eşit. çağaracaktın trafiği bak ozaman o maganda gibi adam nasıl kedi gibi oluyor,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar %100 haklıydım ama trafik çağrıcam deyince kıyamet koparttı bi baktım arkadan sopayla geliyorlar kesin ehliyeti yoktu süren kişini neyse 50 tl verip tamponu macun çektirip bir güzel boyattım eskisi gibi oldu hiç bir sorun yok araba boyalı oldu çok orjinaldi ona üzülüyorum ilk boyasını yedi birde o plastik kısım yamulurmu ucundan yoksa kaportacı anlarmı yamulduğunu arakdaşlar ?
|
|
![]() |
|
Ama karşıda hasar büyük şahinin 2 tane lamba düştü patladı ızgara çatladı tamponu düştü baya hasar var yani ... 50 tl ile benim gibi kurtulamaz daha kötü olsun ...
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun kardeş Allah korumuş.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar kazasız bir araçtan temsili resim sahibinden.comdan baktım dediğim şey ile aynı bu resimdeki araçta kazasız böyle duruyor acaba göz yanılmasımı yoksa önceden vardıydıda kazadan sonra olduğu için gözümemi batıyor anlamadım.Çünkü o kısmın yamulması çok zor elastik bir plastik ama tabiki sizin yorum önemli :) Biraz titizim bu konularda bir el atın ya :=)
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
geçmiş olsun öncelikle banada öyle geliyorki yamulmuş
![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o yamukluk normal değil tahminimce tamponu dışarı iten alttaki parça yamulmuş olabilir eğilip baktın mı,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
geçmiş olsun kardeşim allah beterlerinden saklasın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |