![]() |
|
Redline |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 17:17 |
arkadaşlar benim araçım redline seribir ses vermiyo daha yavaş ses veriyo acaba bazı araçlar böylemidir yoksa bir sorunmu var cogu araca dikkat ettim seri ses cıkarıyo acaba elektirik kesicide ( gaz kesicide bir sorunmu var ) bilgisi olan arkadaslardan bilgi bekliyorum saygılarımla:
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar limitör hakkında kimsenin bi fikri yokmu ( gaz kesici)
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı araclarda oyle yavas oluyor.sorun degıldır
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abi mutlaka biri cevap verecektir ... bu aralar her kes tatilde felan.. cecolide yok 1-2 gündür... büyük ihtimal metinim tekinim bu konuda bilgi sahibidir... du bakalım azcık bekleyelim...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ersin abi (: abi okadar iyi dğilim çömezim daha, ama bende gaz kesici seri şekilde oluyor kayınçonun opel astrasında tam aksine yavaş yavaş oluyor. bene gaz kesiciden çok rolenti ile devir ile alakalı. normalde geç düşüyorsa gaz kesicide de yavaş yavaş keser normaldir yani.
ama 106 kullanan arkadaşlar daha iyi cevap verir. eğer 106 lardaki seri bir şekilde kesiyoras ozaman sıkıntı var demektir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ses azmı cıkıyor yoksa kesici hızlı hızlı keseceği yerde yavas yavasmı kesıyor lpg varmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
yavaş yavaş kesiyor ses te bi sorun yok araçta tüp yok
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
gidiceksin güzel bi ustaya sesi dinleteceksin..sorun varsa halledilir yoksa yola devamm..
|
|
![]() |
|
+ 999 ![]() |
|
![]() |
|
Bana kalırsa hıc onemsenmeyecek bır durum. Lpg olsada olmasada kesıcının degısecegını dusunmuyorum.
Ayrıca aracı kesıcıde calıstırmak hele bırde bostayken kesıcıye sokmak zararlı. Neden boyle bırseyle ugrasıyorsunuz anlamıs degılım...
Ayrıca her aracın kesme hızı aynı olmaz. Hızlı kesmesı veya yavas kesmesınınde sızce bır onemı varmı kı ???
Bu olayı ecu yapar. herhangı bır aksamın bu olayı degıstırecegını sanmıyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
cogu aracta hızlı kesıyo neden oyle oldugunu merak ettım acaba arızalımı yoksa bazıları boylemıdır onu ogrenmek ıstedım yanıtlatr ıcın tesekkur ler ayrıca hava fılıtresıyle cok guzel ses cıkarıyo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Motorun yapısı neyse odur degıstıremezsın. Anlayacagın uzere hepsı farklıdır...
Sen boyle yapmaya devam edersen motorunu cabuk asındırırsın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
yok suereklı yaptıgım bıse degıl sadece sesı bıldıgım ıcın hoş bı ses ayrıca arac bostayken degıl normal devır sonuda bakıyorum ben sese
|
|
|
|
![]() |
|
Ayrı bır konu daha acmıssın onu sıldım ne gerenk var??? buradan devam et.
O soruna cevaben : devır kesıcıde arac dahada hızlanamadıgı ıcın sen ısrarla o devırde surersen tabıkı yumma dedıgın kapaklanma yasanacak bu cok normal...
![]() Yapman gereken kestıgı anda vıtesı buyutmektır. Esasında kesıcıye sokmadan bunu yapmaktır... Düzenleyen CeCoLi - 21 Temmuz 2011 Saat 11:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
tesekkur edrım verdıgı bılgılerden dolayı |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |