![]() |
|
ön tamponun altındaki plastiğin adı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 11:07 |
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/190/sorufs.jpg/]
![]() Arkadaşlar yukarıdaki resimde mavi kalem ile çizdiğim plastik parçanın ismini bilen war mı acaba? Fiyatı hakkında tahmini olan? Bende bunun kısası ve küçüğü var, birazda eskidi, değiştirmeyi düşünüyorum..
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lip diolardı galıba
gıt bı polyestercıye 15 lıraya yapar |
|
![]() |
|
Lip veya karlık.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
murat onun adı laguna lip olarak geçiyor. lagunaların orjinal parçasıdır ama bizim araçlarımız ve diğer bazı başka marka model araçlara yakıştığı için tutulan bir parça. birtane civic de gördüm altındaki deliklerin en kenardakilere sarı renkli park lambası takmıştı çok hoşuma gitmişti,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
aynen laguna lip diye biliyorum bende..206 çok iyimiş beh.
|
|
![]() |
|
1-2 ay sonra benim red tazz da da göreceksiniz arkadaşlar :)) en deliklisinden :))
|
|
![]() |
|
taytay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
laguna lip olarak geciyor renault servisinde 150 tl gibi bi fiyatı vardı daha yüksekte olabilir. ama artık fiberinide yapıyorlar 80 tl gibi bi rakamlarda .
|
|
kiraz kırmızı 98 106 gti
EA 1434 |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
yardımlarınız için çok teşşekkürler arkadaşlar, aydınlatttınız güneş gibisiniz maşallah
![]() |
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ya gönderdiğin 206 ya bakıyorum da Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel yapmış aracı.
benimde şeytan kırmızı acaba bukadar güzel yapbilirmiyim (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gerçekten çook güzel olmuş. Böyle güzel ve özel şeytan kırmızısı 206'ları gördükçe arşivliyorum, ileri bi yerden para çıkarsa yaptırabilirim diye
![]() |
|
|
![]() |
|
ordaki jantlar 16 timi ??? yok yok bu böle olmıcak ben gene dönecem 16 tılara.. nasılda gaza getiriyor beni yahu :)))
|
|
![]() |
|
abi 16 tı değilde 17 di (:
sanırım şahin peugeot murat abinin 307' disinin jantları ile aynı olması lazım. birde 206 RC ile aynı sanırım.
|
|
|
![]() |
|
a_them ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
lip yada karlık deniyor lagunanın orj lip birçok arabaya uyduğu için laguna lip deniyor çoğunlukla. bu lipin özelliği tampunu aşağı doğru uzatması ama plastik olduğu için hafif sürtmelerde kırılmaması için tercih ediliyor fiberden yapınca kolay kırıyormuş o yüzden tercih edilmiyor.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot da geçen adı aynen şöyle senin aracınınki "Tampon karlık" kodu 7414.p3 fiyatı 52 tl
bu arada aracın çok güzel maşallah
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
abi arkadaş sıkıntısını raha rahat anlatmak için netten bulmuş ressimi yani kendi aracı değil (:
ama jantlar seninkinden, bu arada arabayı satarsan benim jantlarla değişelim yahu,
|
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
ya metin bey bişey sorcam bende bu tampunla ilgili yeni konu açmayım dedım bızım bu 307lerin altında plastik bir tabla varya motorun altında tampona bağlı sanırım ben gecen tamponu sokuku halde arac ıle bıyere gıttım gıderkende o parça düştü alttan bı zararı olurmu acaba taktırmadım yenısını bakmadımda hıc??
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
dediğin parça kartel muhafaza ile tampon arasında radyatörün hemen altındaki plastik parçamı?
|
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
evet o parça
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
dediğin parçayı anladım. bence temin etmelisin. yolda giderken taş vs gelip radyatöre zarar verebilir. Şahin peugeot murat abi ile görüşebilirsin.
çıkma olarak ararsan da peugeot efe ile irtibata geçebilirsin.
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |