Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cam filmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

cam filmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cam filmi
    Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 16:40
arkadaşlar iki gün önce adanadan kayseriye geçtim. dün kayseride ilk defa trafiğe çıkmıştım ki çevirmeye yakalandım herşeyim tamam. cam filmine ceza yazacaz dedi. kafayı yedim. daha 1 hafta önce muayeneden geçtim. kaç kere polise denk geldim dedim onlar yazmadı siz niye yazıyorsunuz deyince beni ilgilendirmez dedi artis polis. bu sefer ben sinirlendim. doğuda binlerce insan değil cam filmi farlar patlak, alkollü geziyor yazmıyorsunuz sizin meslektaşlarınıza taş atan sizi düşman gören insanlardan korkup yazmıyorsunuz biz vatanımızı sevdiğimiz için mi yazıyorsunuz dememe rağmen yazdı. yazıklar olsun dedim yüzüne. içimden de ana avrat düz gittim. 2 gündür de gidiyorum. yazık günah vallahi ya.
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 16:53
Polis kardeşim bunla ryazar ben dun nişantasında cevrıldım bı cacık olmadı son olarakta bızım semtte cevırmye gırdım gıne bısey olmadı camlar kap kara hocam senı gormedık dedı bende camı ındırdım gordun dedım :-D Gır gır muhabbet dedım bende appde var muhur yapalım sunları dedım abı yasak dıyolar Star
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 17:24
Evet yazık o polisin anasına avradına. Eşi ya da çocuğu KANUNLARI uyguluyor diye kendilerine küfrediliyor. Hakikaten çok yazık...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 17:28
Orjinalini yazan: göktuğ göktuğ Yazdı:

arkadaşlar iki gün önce adanadan kayseriye geçtim. dün kayseride ilk defa trafiğe çıkmıştım ki çevirmeye yakalandım herşeyim tamam. cam filmine ceza yazacaz dedi. kafayı yedim. daha 1 hafta önce muayeneden geçtim. kaç kere polise denk geldim dedim onlar yazmadı siz niye yazıyorsunuz deyince beni ilgilendirmez dedi artis polis. bu sefer ben sinirlendim. doğuda binlerce insan değil cam filmi farlar patlak, alkollü geziyor yazmıyorsunuz sizin meslektaşlarınıza taş atan sizi düşman gören insanlardan korkup yazmıyorsunuz biz vatanımızı sevdiğimiz için mi yazıyorsunuz dememe rağmen yazdı. yazıklar olsun dedim yüzüne. içimden de ana avrat düz gittim. 2 gündür de gidiyorum. yazık günah vallahi ya.

Kusura bakmayin ama acik konusmak istiyorum.
Trafik kurallarinda cam filmi yasak diyor mu, diyor. O halde hic bir dayanaginiz yokken nasil olurda kendinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz ve ustune ustluk birde polise dikleniyorsunuz. Polise soylediginiz sozler hic hos degil. Bu kuvveti, cesareti nerede bulabiliyorsunuz? Siz istediginiz kadar kotu soz soyleyin, hakli olmadiktan sonra hicbir yere varamazsiniz. Kotu ornek ornek olarak gosterilemez. Sizin soylediklerinizin hepsi kotu.

Düzenleyen koliva - 05 Temmuz 2011 Saat 17:30
Yukarı Dön
denizcAn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı denizcAn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 17:30
Ne Kadar Sövse Haklı
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 17:39
koliva'ya katılmamak elde değil. bizde bu çok yaygın, kuralları kafamıza göre esnetebiliyoruz, yapılmaması gereken her şeyi yapıyoruz, özellikle trafikte. 

göktuğ arkadaşımızın bir dediği doğru herkes kuralları çiğnerken seni beni bulurlar ama kural kuraldır ve çiğnediğin sürece ceza yeme sorumluluğunu almışındır. Mesela bu ankara trafiğinde en sinir olduğum olay sağa dönüşlere verilen/verilmeyen izin. Belirli ışıkların altında ekstradan sağa dönüş için serbest lambası bulunuyor ne güzel geç sorun yok, ama memleketimin kural tanımaz halkı olmayanda da geçiyor, duranlara (benim gibilerine:D) korna basıyor sövüyor hatta kavga etmeye geliyor. sağa dönüşte yayalara yol ver diyor, veriyorsun sonra biri gelmiş camı açmış sen salak mısın geçsene diyor. 

sen araç kullanıyorsan o yayanın da oradan geçmeye hakkı varsa, ki tabela basbaya gösteriyor (yurt dışında öyle tabela bile yok adamlar direk izin veriyor) sen de saygı göstermek zorundasın. sonuçta kimse annesinin karnından arabayla çıkmadı, o yaya senin annen, kardeşin veya gün gelir sen olabilirsin.. 

Konu sapıyor gibi oluyor ama aslında  temel fikir aynı, bu kurallara uymama alışkanlığımızı artık bir kenara bırakmayı, saygılı araç kullanmayı öğrenmeliyiz, görevini yapan insanlara da bu denli hakaret etmemeliyiz, bugün herkes görevini tam yapıyor/yapmaya çalışıyor olsaydı, biraz daha saygımız olsaydı birbirimize, nasıl bir cennet olurdu buralar kim bilir..
Yukarı Dön
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:00
polise bu kadar saygı gösteren arkadaşlarımız bu tür bir olay başına geldiğinde benim on katım sinir olacaklar emin olun. hem de benim gibi kenndi taktırmadığı cam filmi yüzünden ceza yemişken. kural kuraldır ama her yerde uygulansın o zaman. bir kişiye uygulanmamışsa bana uygulayamazlar bana uygulayanlar da diğerine uygulamayanlar da suçludur...
Yukarı Dön
denizcAn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı denizcAn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:06
göktuğ kesinlikle katılıyorum. banada yok yere 130.TL yazdılar cam filminden dolayı. piyasada o kadar kurallara aykırı araçlar varki onları görmezden geliyorlar. diyecek laf bulamıyorum.
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:10
Orjinalini yazan: By_PoLaT By_PoLaT Yazdı:

göktuğ kesinlikle katılıyorum. banada yok yere 130.TL yazdılar cam filminden dolayı. piyasada o kadar kurallara aykırı araçlar varki onları görmezden geliyorlar. diyecek laf bulamıyorum.

Yok yere degilmis cam filmindenmis. 
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:15
Koliva arkadaşımız söylüyo ama söylediklerinde haklılık payı bulmadım polis memursa bende istanbul barosuna bağlı avukatım ben çok polis gördüm arabasının camları 5 numara flim abart egsost hemde direk app plakalı onlara gelinde kural yok vatandaşa gelincemi kural var vatandaşta ayık olsun cep telefonlarına benim gibi TARFİK CEZALARINI indirsinler ve baksınlar madem bi olay var cam flimi yassak herkese yasak olucak benim nişanlımda avukat hakim olmak üzere arabanın camları 6 numara cam flimi yapıcam dun gordum cam flımlı arabayı cevırmıs dıger cam flımlıler yanından gecıyo adalet bu degıl yanlıs
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:21

polise bu kadar saygı gösteren arkadaşlarımız bu tür bir olay başına geldiğinde benim on katım sinir olacaklar emin olun. hem de benim gibi kenndi taktırmadığı cam filmi yüzünden ceza yemişken. kural kuraldır ama her yerde uygulansın o zaman. bir kişiye uygulanmamışsa bana uygulayamazlar bana uygulayanlar da diğerine uygulamayanlar da suçludur...

Ben insanlara karşı saygılıyım arkadaşım öncelikle bunun altını çizeyim. Kurallara da uymaya çalışıyorum elimden geldiğince. Kendim taktırmadım diyorsun aracı alırken farketmedin mi filmli olduğunu, bilmiyor muydun yasak olduğunu, polislerin söktürdüğünü? 

ikinci dediğine katılıyorum, kural kuraldır her yerde uygulanmalıdır, insiyatife kalmamalıdır bu iş, her yerde durdurup ceza kesmelidir ki kalmasın uymayan, kurallar uygulansın!
Yukarı Dön
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:42
baybars kardeşim insanlar senin dediğini anlayamıyor işte. ben de onu ksdediyorum. ben de memurum. ben de işimi yapıyorum. ama bu adamlar artisti resmen. rayban gözlükle ıslık çalarak seni dikkate almayarak ceza yazan polise kim sinirlenmez allah aşkına benim desin..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 18:52
Orjinalini yazan: Baybars Baybars Yazdı:

Koliva arkadaşımız söylüyo ama söylediklerinde haklılık payı bulmadım polis memursa bende istanbul barosuna bağlı avukatım ben çok polis gördüm arabasının camları 5 numara flim abart egsost hemde direk app plakalı onlara gelinde kural yok vatandaşa gelincemi kural var vatandaşta ayık olsun cep telefonlarına benim gibi TARFİK CEZALARINI indirsinler ve baksınlar madem bi olay var cam flimi yassak herkese yasak olucak benim nişanlımda avukat hakim olmak üzere arabanın camları 6 numara cam flimi yapıcam dun gordum cam flımlı arabayı cevırmıs dıger cam flımlıler yanından gecıyo adalet bu degıl yanlıs

Göktuğ kızgın olduğunu anlıyorum ama lütfen yapmayın bu ülkenin avukatı bunu söyler hakimi, polisi bunu yaparsa bilemiyorum sonumuzu.. Canım ülkem diyorum başka birşey demiyorum. Ankara emniyette bir yazı gördüm çok güzeldi:

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır."

Bu söylediklerinizi, polislerin adaletsizliğini her şeyi bir kenara bırakın, bu konuda vicdanınız rahat mi? Adalet tam uygulanmıyor deyip zaten düzensizliğe batmış bir trafiğe bir tekme de ben atayım demek? eğer bu konuda hala evet diyorsanız (ki eminim evet diyeceksiniz, aksi halde böyle cümleler sarfetmezdiniz) o halde tartışılacak bir şey yok umarım her şey gönlünüzce olur:)

Aracınızı kazasız belasız ve cezasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 20:21

O bahsettiginiz polislerin yaptiklarini tasvip etmek imkansiz. Ancak diger taraftan onlarin yaptiklarini baz alarak bizim kurallara aykiri hareket etmemiz de yanlis.
Siz hem onlarin yaptiklarina bir yandan yanlis diyorsunuz, hem de diger taraftan o kisileri kendinize ornek alacak davranislar sergileyeceginizi soyluyorsunuz. Sizce kotuyu ornek almak dogru bir yaklasim midir?
Cevreye, halka ve o polislere guzel ornek olacaginiza, neden bu tarz uygulamalara gidip kendinize kotu ornek olmayi yakistiriyorsunuz?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 20:22
Arkadaşlar polisin cam filmi ve egsoz cezası zırvalıktan ve insanların cebinden para çalmaktan başka birşey değil. Açık ve net olarak söyleyebilirimki Emniyet Müdürlüğü göstere göstere hırsızlık yapıyor ve hatta paramızı gasp ediyor.

Şimdi bu söylediklerime hemen muhalefet olanlar olacaktır. Onlara hemen cevap vereyim,

Eğerki cam filmi yasaksa satılmasına kanuni engel koyun. Artık orjinal camlar renkli geliyor onlara neden ceza yazılmıyor.

Egzos olayına gelirsekte çevirin subaru impreza ları hepsinde orjinal aslan gibi kükreyen egzostlar mevcut. Onlarıda çevirselerde ceza yazamıyorlar. Bu ne biçim bir iş açıklayında göreyim.

Düzenleyen erhanomer - 05 Temmuz 2011 Saat 20:23
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 20:36
Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Arkadaşlar polisin cam filmi ve egsoz cezası zırvalıktan ve insanların cebinden para çalmaktan başka birşey değil. Açık ve net olarak söyleyebilirimki Emniyet Müdürlüğü göstere göstere hırsızlık yapıyor ve hatta paramızı gasp ediyor.

Şimdi bu söylediklerime hemen muhalefet olanlar olacaktır. Onlara hemen cevap vereyim,

Eğerki cam filmi yasaksa satılmasına kanuni engel koyun. Artık orjinal camlar renkli geliyor onlara neden ceza yazılmıyor.

Egzos olayına gelirsekte çevirin subaru impreza ları hepsinde orjinal aslan gibi kükreyen egzostlar mevcut. Onlarıda çevirselerde ceza yazamıyorlar. Bu ne biçim bir iş açıklayında göreyim.

arkadaslar erhan kerdesıme katılıyorum madem yasak neden satılıyor bu urunler boyle sacmalıklı olur bır seyı hem sattırıyorsun hemde ona ceza kesıyorsun boyle bır uygulama gulunc otesı yazıklar olsun benım cam fılmım egzosum  yok ama arkadaslara katılmamak elde degıl o zaman sattırtmayacaksın
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 22:30
Arkadaşlar film neden yasak?Adam öldürürsün kaçarsın eşgalini belirlerken polis zorlanır onun için yasak.Belki bizden birimizi vurdu 6 numara film araçla kaçıyor polisde de eşgal olmasına rağmen farketmiyor.Zor gibi ama olur mu olur...İşte bu yüzden filmden durdurursa cezamızı yemekten başka çare yok.Bende de film var yakalanırsam öder yola devam ederim.Ama bu filmlerin TÜV onaylı olması ayrı bir mesele :)
Yukarı Dön
efsanemurat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efsanemurat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 22:38
polisin yaptığını sorgulayamam ama bende doğuda yaşıyorum doğu insanına ön yargılı yaklaşmakta yanlış yada bikaç kişinin yaptığını herkese mal etmekte yanlış hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz doğu batı ayrımı yapıp doğudakileri canavar olarak görmek yanlış bi düşünce sonuçta bizde insanız ve doğu hakkında sölediğinizin çoğu yanlış
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 23:18

baybars kardeşim insanlar senin dediğini anlayamıyor işte. ben de onu ksdediyorum. ben de memurum. ben de işimi yapıyorum. ama bu adamlar artisti resmen. rayban gözlükle ıslık çalarak seni dikkate almayarak ceza yazan polise kim sinirlenmez allah aşkına benim desin..
Göktug kardeşim bende onu dıyorum adam lar dık dık konusuyo kımlık ver falan fılan harbı artısler yagmurda bıle gunes gozluklerı var sende benım gıbı yap baktın artıs ben sızın kımlıgınıze bakabılırmıyım de ondan sonra ver kımlıgını baksın yasada bu var kardeşim saygılar
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 23:20
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Göktuğ kızgın olduğunu anlıyorum ama lütfen yapmayın bu ülkenin avukatı bunu söyler hakimi, polisi bunu yaparsa bilemiyorum sonumuzu.. Canım ülkem diyorum başka birşey demiyorum. Ankara emniyette bir yazı gördüm çok güzeldi:

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır."

Bu söylediklerinizi, polislerin adaletsizliğini her şeyi bir kenara bırakın, bu konuda vicdanınız rahat mi? Adalet tam uygulanmıyor deyip zaten düzensizliğe batmış bir trafiğe bir tekme de ben atayım demek? eğer bu konuda hala evet diyorsanız (ki eminim evet diyeceksiniz, aksi halde böyle cümleler sarfetmezdiniz) o halde tartışılacak bir şey yok umarım her şey gönlünüzce olur:)

Aracınızı kazasız belasız ve cezasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 
Mustafa kardeş bu ülkenin avukatı görevini iyi yapıyo merak etme hukuk devletinde yazıyoruz herşey hukuka uygun olmalı
0532 430 79 22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 351 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1529 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3134 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9510 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8771 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 947 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 959 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1597 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55482 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1286 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2261 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 273 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2581 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2171 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16021 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English