![]() |
|
2001 model önden kazalı 306xt hb satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 14:15 |
arkadaşlar çok sevdiğim bir bayan arkadaşımın gerçekten çok temiz kullandığı 2001 model sunroof lu 306 xt sile kaza geçirmiş olup aracını kazalı olarak satmayı düşünüyor ilgilenenler özelden mesaj atarsa resimlerini mail atabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor aksamı hasarsızdır sağ tarafında ve sol kağı da arka kısmında hasar yoktur. sol sağ ön çamurluk kaput ve (sol arkada az) hasar vardır.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ümit abi bu araç iki hafta önce kütahya yolu tarafındamı kaza yaptı. FB plakalı lacivert |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet kütahya tarafında bayan arkadaş kaza yaptı |
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
kaportacı tahmını bı fıyat verdımı sız ne kadar ıstıyorsunuz ?
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
birde km nedır?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok geçmiş olsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
araçla ilgili detaylı bilgi ve resim yüklerseniz ..daha çabuk satılabileceğini düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
katılıyorum ![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
araç 130,00 km olması gerek tam km bilmiyorum kaporta ustası en fazla 5,000tl ye komple boyanıp eskisinden daha iyi olabileceğini söyledi. işyerinde bloke programı kullanıldığı için resim yükleyemiyorum. fakat isteyenler özelden mesaj atarlarsa mail adreslerine resimlerini gönderebilirim. fiyat olarak 7,000tl istiyoruz.
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Resim Olsa Daha iyi Olurdu.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
mail adresinizi verirseniz mail olarak gönderebilirim upload siteleri engelli olduğu için yükleme yapamıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |