![]() |
|
106 da anahtar işareti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 22:10 |
|
aracı alalı 1 ay fln oldu aracın bakımı yeni yapılmıştı.bakımı üzerinde 2.000 km geçmiş fakat kontağı açtıgımda yanıp sönen anahtar işareti geliyo ve birkaç saniye sonra km sayacı gelıyo ve arabayı çalıştırıyorum.acaba neden bu anahtar işareti gelıyo??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bakımdan sonra bakım sayacını sıfırlamadılarsa beyınden yanar bakımın geldıgını gosterıyo pcye baglanıp sıfırlatman lazım yada gogusten bı yontemı vardıda 307lerde oluodu unuttum bılen bı arkadas yardımcı olur
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gosterge ekraninda sol tarafta olan butona basili tutarken kontagi ceviriyorsunuz. Sonra goreceksiniz ki gosterge 10'dan geriye saymaya baslayacak. Sonra kontagi kapatin(hala basili tutuyorsunuz). Sonra islem tamam.
|
||
![]() |
||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eyw kardeşim iyice bu konuya takmıştım.20.000 den geriye saymaya başladı :) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Rica ederim. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |