|
306 hb ama hangisi? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
yiğit4516
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 19:59 |
||
S.a Arkadaşlar.. kısa bir zaman içinde 306 hb araç almayı düşünüyoruz. Ancak gti ve düz kasa( 5 kapılı) arasında kaldık. Biraderle ikimiz gti hastasıyız ama hem para sıkıntısı hemde ileride satmak istediğimizde karşımıza çıkacak sıkıntılar kafamı karıştırıyor..Ayrıca Gti ların temizlerinide bulmak zor oluyor diye duydum. Bende isterim gti ancak maddi yönden düşünmek gerekir değil mi? Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum.. 5 kapı hb kasalarda fena değil. fiyatlarıda uygun geliyor bana. Şu elimdeki şahini satabilirsem biraz daha para bulup 306 almayı düşünüyoruz. Alırken bu araçlarda nelere dikkat etmeliyiz? Hangi model ve donanımlara bakmalıyız? forumda lpg sorunları okumuştum. bu bütün modellerde mi oluyor yoksa lpg kiti ile mi alakalı oluyor? Kaç bin km ye kadar bakmalıyım? Aklıma şimdilik bu sorular geldi. daha gelirse yazarım.. Yardımlarınızı bekliyorum... Saygılar...
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bence 306 xr platinium senin için en iyi seçim olacaktır. Lpg içinde Cem ( Cecoli ) bir 306 kullanıcısı olarak sana daha iyi yardımcı olacaktır.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
öncelikle merhaba dostum.. 306 almadan önce 3 ay gibi bir araştırma yapmıştım herkes Platinium 1.6 al demişti...piyasası yakıtı felan donanımı vs.. çok tavsiye eden oldu.. çok dolandım çok gittim gördüm en sonunda temizini buldum... şans eseri araç özel üretim çıktı..o zaman kadar bilmiyordum özel üretim 306 olduğunu... kısmet işte alıcaksan 100 bg 1,6 al... ben çok memnunum ...diğer 90 bg kötü demiyorum onlarda güzel..zaten aynı görüntü motorda biraz farklılıklar var.. yakıt olarakta aman aman bir yakıtı yok o yüzden lpg bile taktırmadım ben.. Düzenleyen by_ersin - 04 Temmuz 2011 Saat 21:32 |
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
||
Bencede platinium al 98 bg onlar ABS çift hava yastığı olsun yeter :) Tabiki temizini bulacaksın
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benımde bu noktada tavsıyem XT alman yonundedır. Dıger arkadaslar alınmasınlar ama durumun musaıt olursa ustune bıraz daha fark vererek temızını bulabılıyorsan XT al derım. Ozellık farkı cok... Sonradan bu ozellıklerı eklemeye kalksan yapamazsın.
Bırde XT lerde 2 motor var. Hem 1.6 8V hemde 1.8 16v olanı var.
XR Platınıum ıle aralarındakı farklara gelırsek;
Yagmur sensoru
4 cam otomatık (Sofor tarafı tek tus komutlu)
Elektrıklı ve ısıtmalı aynalar
Otomatık klıma
Kadıfe dosemeler
Koltuk bel ayarı
Degısken takvıyelı dıreksıyon
1.8 16V olanlarında
Daha buyuk 266mm on dıskler (dıgerlerınde 247mm)
Dısk arka frenler
Elektronık fren lımıtoru
Opsıyonel olarakta alasım jant ve sunroof a rastlayabılırsın.
Tabı ıstedıgın gıbı bır XT bulamazsan XR Platınıum da alabılırsın. Platınıum lar daha coktur onuda soylemelıyım. Eger lpg takıp ucuza bıneyım dersen bırazda bagaj olsun dersen sedan bakabılırsın. Arkası aynı 406 dır bılgın olsun... Düzenleyen CeCoLi - 04 Temmuz 2011 Saat 22:34 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 999 katılmamak mümkün değil ..
|
|||
yiğit4516
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
|
||
Anladım üstadlar saolun... Para işini halledebilirsem alıcam inş.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlısı olsun dostum umarım herşey gönlünce olur
saygılar |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geç olsun temiz olsun,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aslında 1.6 hb xt bulsan varya süper olur.. ben çok aramıştım zamanında bir tane vardı oda kazalıydı.. bu model piysada yok gibi..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet haklısın XT ler bıraz az... Bazıları da otomatık oluyor.
Bır ara pazarda baska bır arkadas ıcın araba bakarken hb sıyah tam dolu 2001 1.6 Xt gormustum cok hosuma gıtmıstı. 4 aırbag ve her ıkı koltuktada bel ayarı vardı bendekı alasım jantlardan vardı ve sunroof vardı... ama otomatık vıtestı :((
2001 lerın farkı 4 aırbag ve cıft koltuktada bel ayarı olmasıdır...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet..bulmak çok zor gerçekten.. ama tadından yenmez düz viteslisi..
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
mavi renkmiydi |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sedan dusunursen su arabaya bakmanı tavsıye ederım... Cunku nadır bulunacak bır arac. 2001 duz vıtes Xt http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-en-full-olani-ve-full-orjinal-2-sahibinden-306-sedan-xt-49564775/detay/ |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
bu arada cecoli ye katılıyorum, bulabilirsen tabiki ki xt ama ben sedan kasa sevmediğim için ve xt hb kasa bulunmadığı için xr platinium aldım aracımı çok seviyorum ve nazar değmesin çok temiz. temizini bulabilmek için aylarca araştırdım ve en son bursada buldum.
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 999 aynen.. bide özel üretim çıktı araçlarımız ikiz beni bu daha mutlu etti |
|||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
uygun fiyatlı istiyosan griffe , digerleri biraz daha fiyatlı
|
|||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |