|
ßlue Lion yardım :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 14:27 |
Aşağıda bulunan resimlere angel far beyaz şerit beyaz renk çeki demiri logo boyama dama bayrağı pusturma gibi işlemleri yapabilirmisiniz.Çünkü yaptırmadan önce görmek iyi olacak.Tabiki sizin kendi tasarımlarınızada önemli yaparsanız sevinirim.Değerli forum üyeleri...
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dostum pusturma derken ne demek ıstedıgını cozemedım.serit nasıl ıstıyorsun.kaputun tam ortasından mı,ınce mı kalın mı,solda mı sagdamı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en güzeli hangisi olur birde sis farı olmasın peugeot ambleminin içi araba rengi olsun pusturma derken alçatma 35mm :) jantlı olan fotoğrafı :) Birde karartma hoşuma gitmedi angel eye nasıl durur acaba dostum bir resim yapta bakayım merak ettim :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka logoyo boyama folyo yaptır.şeritleri o kadar kalın değil onun yarısı kadar ince olsa olur.damadan vaz geç dcem ama aklına sindirmişsin bi kere yapmışken orta dikiz aynasınıda dama yap ozaman. angel olması şart çünkü senin farlar eski tip. yada yeni kristal far al onları karart daha tatlı olur. çeki demirini beyaz yapabilirsin fakat sakın olaki amblemi beyaz yapma çok kötü olur. birde neden beyaza taktın ki ? kırmızı uygula. kampanaları kaliper kapaklarını çeki demirini ve amblemi kırmızı yap ikitanede kırmızı şerit yap boydan boya sadece ön kaputa değil ozaman herşey güzel olur.
saygılar |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maviye beyaz daha iyi olduğu için böyle düşündüm damalı dikiz aynasından vazgeçtim dikiz aynası çizik biraz kapatmak içindi ama tabiki kararların önemli birde kırmızılısını yaparsa arkadaşlar görmek isterim :)
|
|
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence şeritler güzel olmamış, yine de siz bilirsiniz.. Dikiz aynalarını tek olarak yaptırırsanız hoş olabilir..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir tek o şeritler güzel değil.. geri kalan için diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten çok güzel...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |