![]() |
|
BİJON ŞİFRESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 Saat 00:08 |
Arkadaşlar,
Aracımın bijon şifresini bulamıyorum, bu şifre sadece yetkili servislerde mi vardır ve maliyeti nedir bilgisi olan var mı?
|
|
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
torpidonun içine baktın mı yada krikonun oralara biyerlere, içi tırnaklı yunarlak bi parça.
zamanla eskidiği için yalama yapabiliyor bu sefer şifre de fayda etmiyor. ilk fırsatta açtır ve akabinde normal biyon tak şifrelileri iptal et
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Illaki sifreli alacagim diyorsaniz bunu servise sormalisiniz. Ama diger turlu o sifreli bijon yipratarak cikarilabiliyor. Bijon kafasina gore daha kucuk bir lokma aliyorsunuz ve Allah ne versiyse cekicle vurmaya basliyorsunuz. Daha baska kaba kuvvete dayali yontemler de var.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Dediğim gibi ben biraz yalama yaptırdım sonra korktum lastikcide hepsini söktürdüm şahin peugeot murat abiden orjinal normal bijonlarını aldım onları taktım kafam rahat.
eğer şifreyi bulamazsanız da işiniz zor. Diğer yöntemler ile sökmek hiç kolay değil. orjinalini servisten almakda pahalı diye duymuştum.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Benim şifreli bijon yalama yapmıştı, serviste hepsini söktürüp normal bijon taktırdım. Fiyatını hatırlamıyorum ama fazla para almıyorlar.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Teşekkürler arkadaşlar, bu gün bir çaresine bakacağız artık...
|
|
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
fazla para almadıklarından eminmisin 150 den aşağı olmadığını duymuştum. ayrıca yalama yapan bijonu nasıl oluyorda söküyorlar anlamadım.
|
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
benim bir kere tekerim patlamıştı, şifreli bijonu çıkarmaya çalışırken bijon kırılmıştı, allahtan orada hava bastım lastikciye kadar gittim makineyle kırıkbijonu çıkardılar hemen normal bijonla değişrtirttim
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
bende 4tane var şifre :) satabilirim
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
valla aynen bende şifreleri saklıyorum normal bijon anahtarı ile açarken yalama oluyor anca lastikcideki havalı tabanca söküyor bende gittim söktürdüm hepsini yolda başıma gelirse başım ağrımasın diye. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |