|
306 Ön Logo İptali |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
oyunbozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli/Darıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 23:30 |
arkadaşlar aracımın ön logoSunu iptal etmek istiyorum. kaputta ezillme var logo yanında. onu yaptırmıSken logoyuda iptal edeyim diyorum. kaportacı ile konustu ön kaputu halledicek ama logo altında ki çıtayı nerden bulucam yada nasıl yaptırıcam. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Fatih ÜNLÜ
306 (Kırmızı Şeytan)qriffe 1999 1.6 MiLano LPG |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
fıberle yaptırabılırsın orayı zaten plastık sanırım orası 206lar gıbı hazırını zor bulursun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence iptal ettirme aslan gözüksün
|
|
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben şayet aslanı sökmem yine kendi kararın nette logo iptali olan makinaların resimlerine bir bak sonra karar ver
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
aslan olmadan sıradan ucuz arabalara benziyor. yinede sen bilirsin tabi
|
|
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Benimde kaputun ucu ezildi çok düşündüm yapsam mı diye ama tampon yuvarlak sisli olandan değilse hiç yaptırma 3 kat boşluk gibi duruyo bende bu hafta muhtemelen yaptırıcam kaputu kaportacı abimiz istersen hemen yapalım diyo ama gerek yok Aslan kalsın orda :)
|
|
oyunbozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli/Darıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
aslanı hem sesinden hemde görünüşünden herkez tanır ve saygı gösterir ağalar siz merak etmeyin:)) yolda açıkcası korna kullanmıyorum hafif boşta gaz veriyorum yol bomboŞ:)
performans hava filtre ve performan abart mevcut... sessiz bir aslan düşünemiyorum:)
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gözünü kapadığında arabanı nasıl hayal ediyorsan ..zamanla hayallerini gerçekleştir bence.. zevk meselesi bir yerde
|
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
tmm ersin yardimci ol o zaman:)) logo altında ki cıta mi polyester mi onu nerden bulurum...
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logo altında çıtamı ??? orda panjur yokmu abi ??? resmi varsa koyarmısın... bi bakim ...anlamadım daha doğrusu ... |
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
resim nasıl yükleye bilirim?
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kusura bakma iki de bir internetim kopuyor.... aşşağıda benim aracın resminde 2 yer işaretledim... biri logonun altı biri far altı ince çıta bi bak...
Uploaded with ImageShack.us resim yüklemek içinde.. http://imageshack.us/ sitesine gir resmi yükle daha sonra forum kodunu kopyala buraya yapıştır çok basit... |
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
logo altı cıta kardeşim
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi far altındaki çıtalardan nette satılık gördümde logo altındakini hiç görmedim ..çıkmacılara baktınmı hiç ?? bide senin şu aracı çok merak ettim üye araçları bölümünden yayınlarmısın resimleri dostum...
|
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
saqol kardeşim. çıkmacılarda alt çıta var ama logo boşlugu var işime yaramiyor. logo iptal olduqunda cıta da ki logo boşlugunu istemiyorum. birazdan yüklerim kardeşim.. |
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o logo boşluğunu fiberle yapıp boyuyolar bildiğim kadarı ile ve mükemmel bir görüntü oluyor...
|
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
hmm anladım... kaportacı yapar mı acaba. bir ara sormam lazım
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapar abi niye yapmasınnn sonuçta kaportacı... ama ben senin aslanı çok merak ettim.. bi ara kesinlikle resimler koy..bi maşallah diyelim kardeşim..
|
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
harici hdd yi pc okumadı maalesef... önümüzde ki qünlerde söz resimleri yüklicem...
Düzenleyen oyunbozan - 05 Temmuz 2011 Saat 00:05 |
|
Fatih ÜNLÜ
|
oyunbozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oyunbozan
|
bu arada senin aracında maasallahı var.. allah kaza bela vermesin...
|
|
Fatih ÜNLÜ
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |