![]() |
|
medion gopal navigasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 23:17 |
|
arkadaşlar bimde promosyon ürünü olarak medion go pal navigasyon satılıyor.
90 tl fiyatı.
almayı düşünüyorum...
kullananlar varmı aranızda? almaya değer bir ürün müdür?tavsiye eder misiniz?
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onun yerine TomTom önerebilirim. Metro'da 99TL'ye satılıyor, en azından bilinen ve bu piyasada söz sahibi bir marka.
|
||
![]() |
||
|
Ben geçen 10 gün önce tansaşta kampanya vardı oradan aldım,telefunken içinde en iyi harita olduğunu öğrendiğin 3d igo primo yüklü 149 tl ye 12 taksite aldım.Aldığınız cihaz 4,3 inçten büyük olmasın çünkü görüşünüzü etkiler ayrıca igo yazılımı ürün olmasını tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
|
99tl ye navitech almıştım kullanıyorum çok memnunum
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar dayanamadım aldım. fena bir ürün değil. ilk defa elime aldığım bir elektronik cihazın arkasında Made in China yazmıyordu:))alman ürünü. genelde girdiğim adreslerin yüzde 70 ini buldu.
ama antalya ili malesef yok.
antalya da bir yere veya otele gitmek istesek ayvayı yedik.
hiç antalya ilini almaz mı insan.....
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İgo'yu bende telefonumda kullanıyorum çok memnunum yanlız navigasyon aslında kötü bir alışkanlık hep bi tarif eden var yol öğrenemiyosunuz. ![]() |
||
![]() |
||
|
mediona igo nasıl yüklenir biliyormusun?
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim tel Windows mobile işletim sistemi kullanıyo ona yükledim ama senin navigasyon hk.pek bi bilgim yok.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
100 TL nin altına inmesi iyi olmuş biraz daha bekleyelim düşmesini (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
route66 kullanıyorum benim telde yüklü normal cihazlarda da aynı yazılım var gayet memnunum...
85 tl telefona yüklenmesi samsung kampanyası vardı.. hala varmı bilmiyorum..
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
arkadaşlar electro worldde bu tarz ürünlerin en ucuzu piranha 160 tlden başlıyor al diyorsanız alacam gidip ama metroda var eve yakın tom tom da alabilirim kesin fikrnizi bekliyrm
|
||
![]() |
||
|
Her ne marka model alırsanız alın bu sizin bütçenizle alakalı. Ancak programın kullandığı harita BAŞARSOFT haritası olsun ülkemizdeki en ayrıntılı harita başarsoftun haritasıdır. |
||
![]() |
||
|
piranha alacağına git medion al bence. hala vardı bugün BİM de...
en azından çin malı değil. alman malı. hemde 89.90 tl
ayrıca başarsoft olayına katılamıyorum . çünkü ben dün navigasyonu aldım. kutusunda bşarsoft yazılım diyor. ama başarsoftun dün navigasyoniçin güncellemesini yaptım. antalya ilini almamışlar. denizli yok. bunlar benim tespit edebildiklerim.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |