![]() |
|
şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2012 Saat 01:06 |
||
Araç LPG li ise ve LPG nin kalitesi düşükse de basınç yeterli de gelmeyebilir, dediğiniz sıkıntı ile karşılaşabilirsiniz. Bence söktürmeden önce benzinde bir müddet kullanın ve tekrar test edin
![]() |
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arac yapılalı 1 sene oldu masallahı var tork konvertoru ıcı dagıldıgı ıcın araba yokusta kalkmıyodu degıstı komple sanzıman yapımı abc pejoda bana 1 700 lıraya mal oldu
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
sadece gaz değil boğaz kelebeğinin temizliği yapıldımı ? arabada arıza lambası yanıyor mu ? oksijen sensörü sorunu olabilirmi ? bence aracınızı bilgisayara bağlatın
|
|||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|||
![]() |
|||
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
||
berk, bende de aynısı oldu. az önce usta gelip aldı. yakuşta çıkmıyor. araba yüksek viteste kalıyor ikiye veya bire alamiyor. sen kaça yaptıracaksın.
mustafah , evet aynı problem, siz ne kadar ödediniz?
|
|||
![]() |
|||
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
||
Eski konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynısı başıma gelmişti. 307 SW 1.6 AL4 OTM LPG'de tork konvantörü ve yağ değişimi ile sorun çözüldü gibi
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
gandalf bir ara peugeot berkeye git orada yedek parçada Birol abiyi bul peugeot forumundan geldiğini söyle kırmızı 307 ile gelen metinin selamı var de o sana yardımcı olur, hizmet konusunda arızayı onarmasalar bile hiç değilse ne sıkıntın olduğunu bilirsin,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bende aynı sıkıntı olurken onur abi ile görüştüm,
şanzımanın içinde üst üste ince balatalar vardır onların bitmiş olması lazım diye düşünüyordum ama bunların ömrü yaklaşık 150.000 km kadar mış onur abiden öyle öğrendim.
daha sonra kendisi bana esso LT71141 kullanılması gerektiğini ama ülkeminze olmadığı için mobil LT 71141 kullanıldığını söyledi yani sıkıntının yağ ile alakalı olduğunu belirtti.
aradan zaman geçti hiç bişey yapmadım tabi ne olduysa kendiliğinden düzeldi. yaklaşık 2 ay oldu hiç bir sıkıntım kalmadı Allaha şükürler olsun.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
abc pejodakı usta tirbün(tork konvertörü) doldurma yapmıyo basınc az dedi acıcaklar ucuz yollu halledıcez bı sekılde acılmısken bant takımı felanda bakıcam dedı
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar gıttım abc pejoya tanıdık ustalar var her zmn ucuza yapıolar adam test ettı konvertor kacırıyo hallettırırım tamır ettırım onu dedı bıde acmısken balatalara felan bakarım ben dedı
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
||
ben işte bunu merak ettim.devir ibresi birden neden iner ve gaza basınca hızlı çıkar benim arabadada aynı sorun var devir hızlı inip çıkıyor gazaz basınca ..birde bazen vitese geçmiyor bağırıyor d de kalıyor triptonige alınca da yanıp sonuyor.. fakat yol bilgisayarında bir problem yok sorun aşırı ısındığı zaman yapıyor sogukken vitesle hissedilmiyor bile kafayı yiyecem bu arabadan dolayı acaba bu sorun devir sensöründen olabilirmi.. sanki devir le alakalı bir duruma benziyor
|
|||
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|||
![]() |
|||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
ben işte bunu merak ettim.devir ibresi birden neden iner ve gaza basınca hızlı çıkar
|
|||
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|||
![]() |
|||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
araçta lpg varmı? varsa karışım arızası verebileceğinden kalkışta gaz yememe yapabilir veya lpgde bobin arızası varsa aynı olayı yapar
|
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
bazen bana şu oluyordu ama 1-2 kez yaptı sonra geçti yokusta durmak üzereyken tam gaza basınca araba biran duruyor sonra çok sert vurup kalkıyordu ama 1 yıl önce 1-2 kez yaptı geçti, gitmemesi çok ilginç birde şu devir düşmesi olayını anlamadım tam bi açarsanız sevinirm
|
|||
![]() |
|||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
bişey sorcam devir hızlı düşüyosa hız ile orantılı düşmüyosa o nedendir
|
|||
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
+ 999 ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Yaşım küçük nasıl olsa. Daha çok şey öğrenirim. ![]()
|
|||
![]() |
|||
||
tork konvertöründen olabılırmı
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
devir hızla beraber dusuyo.yokusta gaza basıyosun araba gıtmıyo sonuna kadarda bassan cekmıyo kalkmıyo araba
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
gaza basıyorsun damı gitmiyor nasıl oluyor.
yolda giderken ayağını gazdan çekince ibre kompresörle birlikde yavaş yavaş mı iniyor yoksa birden mi düşüyor açarmısın biraz,
|
|||
|||
![]() |
|||
||
abi ayırmıyor motorla bir dönüyor, kavraması daha farklı ama balata var baskı değil (:
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |