![]() |
|
SERVIS BAKIM FİYAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 00:14 |
|
ARKADASLAR MERHABA 2003 MODEL 206 DİZEL ARACIMIN BAKIMI İÇİN SERVİSTEN FİYAT ALDIM. BU HAFTA BAKIMA GIRMEYI DUSUNUYORUM YAPILACAK İSLEMLER
1-YAG FİLİTRESİ
2-HAVA FİLİTRESİ
3-POLEN FİLİTRESİ
4-YAG DEGISIMI
5-MAZOT FİLİTRESİ DEGİŞECEKTİR. 180 TL FİYAT VERDİLER İŞCİLİK DAHİL. SIZCE IYIMI FIYAT
EKSTRA OLARAK KLİMAYA GAZ BASILACAK , FIYAT NE CIKAR BILMIYORUM
BU İŞLEMLERİ YAPAN VEYA YAPACAK ARKADSLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVINIRIM.
İYİ FORUMLAR,TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence çok ucuz fiyat kaçırmayın derim.. klima yazı 60-80tl arası
|
||
![]() |
||
|
Fiyat çok iyi.Yalnız yağa dikkat et.Tanımadığın bir servisse açık yağ kullandırtma.
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
fiyat çok uygun kardes
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kullanılacak parçalar orjinal ise fiyat normal
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
|
yorumlarınız için teşekkür ederim bakımdan cıkınca bilgileri gene paylasırım
|
||
![]() |
||
|
evet fiyatlar süper ...bakım çıkışını bekliyoruz mehmet 20
|
||
![]() |
||
|
Yağa dikkat. Büyük ihtimalle düşük kaliteli bir yağ koyacaklar. Koyulmadan önce yağa bakın, Total Quartz 10-40'dır normali. Bir de yağın kapağı açılırken mutlaka kontrol edin, daha önceden açılmamış olsun.
|
||
![]() |
||
|
Yetkili servislerde bu dediğiniz mümkün değil. Zaten onaylı yağ kullanılıyor. Bir de sizi zaten içeriye almazlar.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaş yetkili servis dememiş. Özel servis olduğunu varsayarak yazdım.
|
||
![]() |
||
|
Evet özel servis olarak düşününce dikkatli olmak lazım.
|
||
![]() |
||
|
Yetkili serviste içeri alınmaması gibi bir durum söz konusu değil.Israr edin bakın nasıl alıyorlar içeri.Arabanızı gözünüzün önünden ayırmanızı tavsiye etmem üstüne fazla düşüyorsanız aracınızın.
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
arkadaslar fıyatı yetkılı servısten aldım bılgınıze yanlısım yoksa total yagları kullanıyorlar
|
||
![]() |
||
|
eger bu fıyatı servıs verdıyse bence cok uygun hıc dusunmeyın bıle
|
||
![]() |
||
|
Aynen yetkili servisse iyi fiyat, düşünmeyin..
|
||
![]() |
||
|
Yetkili servis fiyatı ise sakın kaçırmayın süper rakam.Ayrıca yetkili servislerde dahi neler yapıyorlar.
|
||
![]() |
||
|
evet arkadaslar merhaba bugun 206 hdi aracımla genel bakıma gırdım yapılan işlemler
hava filitresi,mazot filitresi,polen filitresi,yag degısımı toplam 180 tl
klıma gazı basıldı 60 tl
arka kapı lastıklerı (fıtıller) degıstırıldı 100tl
bırde adını tam bılmıyorum ama ön tekere baglı ınce sıyah demır cubuk degıstı
toplam 350 tl ödedım ve bakımları bıtırdım sımdı en azından ıcım rahat bınıyorum
umarım bakım yapacak arkadaslara faydası olur iyi forumlar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |