![]() |
|
2 sorun birden |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 Saat 09:43 |
|
|
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar biraz önce yola çıktım herşey normal hız göstergesi çalışıyor araba sallama yapmıyor. 3-4 km sonra hız göstergesi yine 0 düştü araba gazdan ayağımı çektiğimde ve gaza dokunduğumda sallama yapmaya başladı km ilerlemiyor aynı km de kaldı 90 dereceye gelmeyen hararet 100 oldu kontağı kapattım açtım harrare 80 -90 arası oldu kafayı yicem arkadaşlar sapıttı araba
|
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
üstad büyük ihtimalle şarj dinamon bozulmuş (göstergenin sıfıra düşmesi hususunda). Benim de başıma gelmişti oradan biliyorum, şarj dinamon olması gerekenden fazla şarj ediyordur araç da göstergeyi korumak için oraya giden elektriği kesiyor, dolayısıyla sanki göstergene elektrik gitmiyormuş gibi sıfıra düşüyor. Sis farlarını yakınca ya da klimayı/kaloriferi açınca sorunun düzeliyorsa şarj dinamon fazla şarj ediyor. Şarj dinamosunun içinde konjektör (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) diye bir parça var, o değişiyor, sorunun çözülüyor. O değişen parçaya 85 lira almıştı benim elektrikçim, 50 lira kendine işçilik aldı, 50 lira da mekanik ustası sökme takma parası aldı, 185 liraya mal olmuştu bana.
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet araç sersemlemesin diye
|
||
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
||
![]() |
||
|
saolasın arkadaşım kalibrasyon içinmi bu=?
|
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
|
temizlettikten sonra araç fan motoru devreye girene kadar rolantide çalışmalı unutma.
|
||
||
![]() |
||
|
inş dediğiniz gibidir yarın ilk işim temizletmek bu göstergeye napıcaz bilmiyorum ?
|
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sanırım araçta boğulma gibi bir şey oluyor.. kelebek boğazını temizletmen lazım sanırım..işi bilen üstadlarımız. sizi daha iyi yönlendirecektir...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
|
bogaz kelebegini temizlet
|
||
||
![]() |
||
|
1 - s.a arkadaşlar bugün yaklaşık 80 -90 km hızlayken hız göstergesi sıfıra düştü aracı stop ettikten tekrar 5 dk sonra denemek için yola çıktım baktım düzeldi çok geçmeden tekrar sıfır yıkıldım :) aracımı stop edip biraz bekledikten sonra 1- 2 dk çalışıyor hız göstergesi biraz önce km sıfırlama düğmesine bastım km sıfırlıyor ama yerinden çıkmış gibi.
2 - 1. ve 2. viteste bugün başladı ayağımı gazdan çektiğimde ve gaza dokunduğumda araba stop edicekmiş gibi ileri geri sallanıyor yüksek viteslerde çok az hissediyorum.
yardım arkadaşlar yandım.
![]() |
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |