![]() |
|
CD Çalar a USB takma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
logic3170 ![]() 1. Vites ![]() 12 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı logic3170
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 19:14 |
Merhaba arkadaşlar ,
Araçtaki CD çalara usb ile şarkı yükleyebileceğimiz bi seçenek ya da alternatif bluetooth tarzı bi yol var mı ? Sizin kullandığınız yöntem ve fiyat nedir acaba ? |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
digital music changer ile çözersin anca.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
logic3170 ![]() 1. Vites ![]() 12 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı logic3170
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne tarz bir çözüm bilgi verebilr msin bu konuda(digital music changer ) bilgim yokta hiç ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-tum-orjinal-teyip-icin-usb-kartgirisli-50889826/detay/ Yukarıdaki ürünü aldım. Montajını kendim yaptım. Torpidoya attım 4gb SD karta yükledim müzikleri. Hem kumanda kolu da çalışıyor. Eksileri. 1. Yüksek seste hafif bir cızırtı var fakat beni fazlaca rahatsız etmedi. 2. CD01,CD02...CD10,CD11...CD99 a kadar klasör oluşturulabilir diyor kıllanma klavuzunda lakin 10 dan sonrasını tanımıyor. Ya da ben yapamadım. Bu arada her klasör 99 tane mp3 alabiliyor. 3. Diyelim ki SD karttan müzik dinliyorsunuz fakat USBinzdeki müzikleri dinlemek istediniz. ikisi de aynı anda takıldığında geçiş nasıl yapılır? Çözemedim. Aux u karıştırmıyorum bile. Ancak tek başına usb ya da sd veya auxtan ses almak isterseniz sıkıntı yok. Fakat ikisi birden takılı olunca nasıl oluyor bilinmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |