![]() |
|
bakım işi tamam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 13:58 |
arkadaslar salı günü aracımın yagını
castrol magnetek 10/40:74tl
benzin filitresini :10tl
yag filitresini 10tl
bujilerini bosh süper 4:45tl
işçilik :40tl toplam 179 tl ye mal oldu: baylaşmak istedim sygılarımla bide bazen sabah calışınca stop etmese gosteremedım bır turlu canımı sıkıyo
![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaderim@61 baylaştığın için teşekkürler (:
aracını bakıma sokmayı düşünen arkadaşlarımız kardeşlerimiz için iyi oldu.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Güle güle bin. Yağ fiyatı biraz yüksek geldi 10/40 için. Ama genel itibariyle uygun.
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
ben dün castro edge 5 40 ı 60 tlden aldım esenlerde bi parçacıdan
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
ben ön z rotlar on sag akis on yaylar 3,5 mm arka torsıyonlar debrıaj setı ıslıcık hepsı ıcınde 750 tl ye yaptırmıstım ama sımdı sag on tarafta kucukcuk cukura gıreyım cok kotu vuruyor herhalde amarsöz patlak :D
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
esenlerdenmisin ? |
|
![]() |
|
hadi geçmiş olsun... bilgi için teşekkür ederiz.. |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkürler
![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
evet esenler
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Güle güle bin. Yağ fiyatı biraz yüksek geldi bana da.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |