![]() |
|
307 otomatik vitesle ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 22:23 |
Selam arkadaşlar; benim küçük bi sorum olacak cevabını forumda baktım ama bulamadım,benim aracın vitesi parka alıp anahtarı çıkarınca bilgi ekranında vitesi parka alın yazıyo ki araç parkta olduğu halde ve uyarı biplemesi geliyo.servise sordum,o uyarı genel bir uyarı senin hangi viteste olduğuna bakmaz bir tedbir amaçlı dediler.bilgisayarda da kontrol ettirdim hiçbir sorun yok mecbur ikna oldum... sorum şu bu durum sizde de varmı yada bu bir arıza tipi bişeyse çaresi nedir sizce???küçük bişey ama kafama takıldı. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 01 Temmuz 2011 Saat 10:21 |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende böyle bir sıkıntı yok sizin dediğiniz uyarıyı arabayı p dışında bir konumda stop ettiğimde veriyor onun dışında vermiyor
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servis sallamış ben p nin dışında bıraktığıım zaman uyaarı veriyor P de stop edip indimmi hiç bir uyarı ses vermiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
doğrudur vitesi P konumu hariç nerede bırakırsan bırak, yol bilgisayarında yazı ve bip uyarı sesi alırsın...
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
sıkıntı ben p ye alsamda veriyor uyarıyı.servisin dediği banada mantıksız geldi ama pc dede kontrol ettiler bi sorun yok kullanımda da bi sorunum yok sadece uyarı veriyor.
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
pek anlamam ama p ye aldığın zaman orada bir swich vardır P ye alsan bile düğme çalışmıyor bu sebeplede beyine sinyal gönderemiyor, akabinde yok zannedip p ye al diye uyarı veriyor olabilir.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kolayda bi yerdemi dediğin swich metin bulabilirmiyim?
|
|
|
|
![]() |
|
ha unutmadan km tablosundaki ekranda p çkıyor orda sorun yok
|
|
|
|
![]() |
|
ben öyle bişey var demiyorum tahmin yürüttüm yanlış yönlendirme olmasın.
yani vitesin P ye geldiğini anlayan beyini uyaran parçada sıkıntı olabileceğini. P moduna alsan da parça görmediği için P de olmadığını bunu takiben uyarı verdiğini düşündüm.
|
|
|
![]() |
|
anladım mantıklı yani.iş yine bana düştü kendim bi araştırayım kendi kendimin servisi hesabı...zaten pug planet programını buldum bide ara kabloları ayarladımmı ciğerine dalarım makinenin ama hanım çok kızıyo kurcalıyorum diye.bu arada bu ara kablo konusunda yardımcı olabilecek işi bilen arkadaş varnı acaba???
|
|
|
|
![]() |
|
valla bu planet2000 işi çok karmaşık bence hiç girme,
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |