![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 18:55 |
Bu aralar cep telefonu almayı düşünüyorum kararsız kaldığım bir çok model var görüşlerinizi bekliyorum aradığım telefonda olması gerek bir kaç özellik şöyle wifi(kablosuz net) 3.0 mp ve üzeri kamera dokunmatik yada tuşlu olması farketmez
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() |
fiyat aralığınız nedir ?
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
![]() |
samsung gt-s5233w ben çok memnunum... hatta sapanca buluşmasındaki albayın aracındaki sis farını yaparken yolda resmleri çekmiştim 4 tane bi bakarsın. wi-fide var 3,2 mgp. güzel yani fiyatıda 280 tl ..
|
|
![]() |
|
![]() |
e71 var bende satıyuorum dusunursen
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() |
fiyat aralığınızı belirtseydiniz daha çok yardımcı olurdum fakat benim bu sene almaya niyetlendiğim telefon : Sony ericsson xperia x10 mini PRO
|
|
|
![]() |
|
![]() |
0- 400 tl gibi düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
xperia ağır kaçar o zaman |
|
|
![]() |
|
![]() |
evet 500 üzeri bi fiyatı war zorlar
|
|
![]() |
|
![]() |
bende beğeniyorum bu telefonu düşündüklerimin arasında var biraz daha alternatif olsa daha iyi olur.... |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
bu telefon hakkında görüşleriniz nedir almaya değermi |
|
![]() |
|
![]() |
fiyat a ne diyorsun |
|
![]() |
|
![]() |
e72 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
saygılar |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() |
Samsung S5233W fiyatına göre güzel bir telefon tavsiye ederim. S5620 de olabilir interneti çok hızlı. bu arada cep telefonu teknisyeniyim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
güzel telefon fakat bira tuzlu geldi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
S5620 monte güzel fakat S5233W ile kıyaladığımda ayrt edici bir fark olmadığını gördüm 3g haricinde S5233W daha cazip geliyor...5233W kullanım açısından nasıldır dokunmatiği vs |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() |
ince bir telefon 3 inç ekranı var. dokunmatiği çok hassas kullanımı kolay kamerasıda fena değil. mp4 formatında kayıt yapabiliyor. elimde 1 adet sıfır var. teknik detaylar hakkında daha detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsin:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-sifir-kutusuyla-samsung-s5233w-42209471/detay/ |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
güzel telefon fakat ganranti süresi ne kdar
|
|
![]() |
|
![]() |
20 ay daha garantisi var. kutusu hiç açılmadı. en son 260 olur.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |