![]() |
|
Aracım ilk çalıştırmada stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
intermetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 16:19 |
SELAM ARKADAŞLAR BEN METİN. BU FORUM SAYESİNDE DEFALARDA SORUNUMA CEVAP BULDUM. SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARA SORUM ŞU
ARABAMI İLK ÇALIŞTIRDIĞIMDA ARABA ÇALIŞIYOR FAKAT EĞER GAZI FAZLA VERMEDİĞİMDE ROLANTİ DE STOP EDİYOR. YANİ İLK ÇALIŞMA ESNASINDA YAKLAŞIK BİR DAKİKA BOYUNCA GAZA BASIYORUM Kİ ARAÇ STOP ETMESİN. DAHA ÖNCELERİ GÜNÜN İLK SAATLERİNDE ÇALIŞTIRDIĞIMDA BU SORUN OLUYORDU AMA ARTIK NEREDEYSE HER ÇALIŞTIRDIĞIMDA GAZI FAZLA VERMEM GEREKİYOR Kİ STOP ETMESİN. SERVİSE GÖTÜRECEĞİM AMA EN AZINDAN HAFTA SONUNA KADAR BU SORUNUMUN NE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 29 Haziran 2011 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım sorunuza en kısa zamanda care bulursunuz ustalar gelir şimdi
![]() Not: Acaba rölanti motoru bozulmuş olabilirmi bendede aynı sorun vardı ustaya söylediğimde bana bunun rölanti motorundan olduğunu söyledi ama benim aracımın sorunu hidrolik motor sonradan devreye girdiği için oluyor sorunlarımız farklı olabilir. Düzenleyen Burak07 - 29 Haziran 2011 Saat 17:34 |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
Arkadaşlar Uzun Süredir Yaşanan Sıkıntıyı Sizlere Duyurmayı Gerek Duydum....
Bazı Arkadaşlarımız Konuların İçine Veya Konu Başlıklarına Büyük Yazı Fontları Kullanmaktadır. Unutmayalımki Kullanılan Büyük Yazı Fontları Mesajınıza Hiç Bir Artı Etkisi Olmayacaktır... Tam Tersi Diğer Üyelerimize Yapılan Bir Saygısızlık Olarak Kabul Edilebiliyor. Bu Konuya Gereken Hassasiyetin Verilmesini Rica Ediyorum... Keyifli Forumlar. Yanlış: ÖRNEK Örnek ÖRNEKKKKK ÖRNEKKKKKK Not: Uyarılara Uymayan Üyelerin Mesajları Geçersiz Sayılıp Üyelikleri Askıya Alınacaktır... Site Yönetimi |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |