![]() |
|
206 1.4 8v |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 13:02 |
Arkadaşlar ben 40 tl benzin (9.5 litreye tekabül ediyor) alıyorum.Sayacı sıfırlayıp kullanıyorum 100 km olunca ışık yanıyor bana çok yakıyor gibi geldi sizce ? Araç 2000 model
|
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal bence 25 krs. Benimkide Aynı 2000 8v.sehirici ise iyi bile.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya lpg yapın kurtulun bu dertten veya dizel bulun arkadaşlar. 40tl motorinle ben 240 km yol yapıyorum ki dahada bu mesafeyi uzatabilirim. normali bu yani
|
|
![]() |
|
Çok Doğru Dizel Tartışılamaz Güzel Yakıt Ekonomisi Yapmakta.. Yada En Acilinden LPG Takmanız Gerekir... ![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
zavoli , atiker filan taktır gitsin bende benzin 3.5 ken 180 km gidiyodum 50 tl ye ama git gide mesafe düştü zamlardan :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Valla dostum ben tüp de taktırdım ama yine fazla yakıyor anlamadım. Şehir içi 100km de 30tllik gaz yakıyor..Ne yaptıysam düşmedi..
|
|
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
benim 2006 model x-desing var otomatik.bildigim kadarıyla 8v. 50 tl yakıtla 160-170 km yol gidiyorum istanbul trafiğinde.
|
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bugun bende hesapladım 2004 model quıcksılverım var 50 lıraya 170 km gıttım arada klıma actım.
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Bende de aynı araç var. Aynen 50TL'ye 160 ila 170km yapıyorum.
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Gerçekten çok fazla. Bir ay öncesine kadar zavoli lpg li 307 1.6 kullanıyordum. 80 TL LPG ile 400 km. yol yapıyordum ki aracı devirli kullanırım. Benzinle ne kadar yakıyor aracınız? Benzin ile 100 km'de 10 litreden az yakıyorsa LPG sisteminizde bir sıkıntı var demektir.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
bu fiyatlarla zaten yakında inip ittiricez arabaları ekonomi diye:((
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
lpg maliyetine dizele dönmekde alternatifler arasında olabilir.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
al sat uzun iş ama
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Senın aracta bır sorun var. Bunu bırkac keredır dıle getırıyorsun ama benzındede fazla yakıyor senınkı... Suc lpg sıstemınde degıl. Ya aracında yada senın kullanımında...
Otomatık 307 ler bıle 30kr yakmıyor gıbı... Ama otomatık sanzuman ısın ıcıne gırdımı olay cok degısıyor
|
|
![]() |
|
Dızel ıle benzınlı makıne arasında kı fıyat farkı kafadan 3-4 bınlıra. Tabı bu durumu her ıkı aracında aynı donanım temızlık ve km durumunda oldugunu dusunuyoruz
Lpg malıyetıne dızele donemezsınız... altı ustu 1000tl 10 taksıt + 250 tl ısletme masrafı
Ayrıca dızelde otomatık yok. Ve yenı aracı tanımıyorsunuz. ne gıbı durumları basınıza cıkarır bılemezsınız. Kendı aracınızı tanıyorsunuz en azından :)) Düzenleyen CeCoLi - 30 Haziran 2011 Saat 08:59 |
|
![]() |
|
aslan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
benim aracımda 100 tlye 260 km yapıyor şehir içi, bende ne yaptıysam değişmedi..(bujiler filtreler vs değişti)
|
|
Peugeot 206 X-Design Alp Beyazı
|
|
![]() |
|
LPG kötü kötü. Bir sürüüüüüü sıkıntısı var. Bakmayın siz Cem beyin dediklerine.
|
|
![]() |
|
Aracıyın bilgilerine ulaşamadığım için 1.6 motor olduğunu faarzederek söylüyorum; benzinde bu rakam çok değil.
|
|
![]() |
|
50 tl ye 160 km yol giden var 1.6 qicksilver ile acaba benim 1.4 8v olduğu için mi 40 lira ile 100 km gidiyor?
|
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
son aldığım 50 tl benzin ile 200 km gittim ve ışık yandı(İstanbul içi). allah bozmasın diyorum :))
|
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |