![]() |
|
Araç arka davlumbaz altı şişti :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 09:23 |
Arkadaşlar başıma inanılmaz birşey geldi arka davlumbaz içi şişti nerdeyse lastiğe çarpacak bunun bir çöüzümü yokmudur?Bazı yerlede kabarıklar var.Sanki çimento düşmüş donmuş gibi :S
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
dostum önce bi kendini tanıt!! merak etme çözülür
![]() |
|
![]() |
|
Tanıtımı yaptım değerli arkadaşlarım :)
|
|
![]() |
|
aracınız 206 ise arka davlumbazlar 2 parçadır ön ve arka olmak üzere hangisi şişti?
|
|
![]() |
|
Arka sağ çamurluk sanki içeriden baskı görmüş gibi :D Ama araç 2006 yılında beri kullanılmıyor acaba dura dura mı şişti anlamadım kullanalı 4 ay oldu :D
|
|
![]() |
|
http://www.***.com/PEJO-206-DAVLUMBAZ-ON-CAMURLUK-SOL-pid-636.html burdaki parçanın arkada olanı arkadaşlar ...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
husames27 imza kısmında aracın marka model yakıt türü vs tanıtsan o araç sahibi olan arkadaşlar imzana bakarak daha iyi yardımcı olabilirler,
birde anlattığın sorunun ressimini çekerek paylaşırsan daha iyi yardımcı olunur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Verdiğin link açılmıyor mu?
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bugün farkettim yıkarken,arka sağ davlumbazın ön tarafı şişmiş neden olabilir ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Arkadaşım böyle bişe olamaz benim 206ımında sag arka davlumbazın ön tarafı şişmiş bugün farkettim nooluyo bizim arabalara. Aynı içten darbe almış gibi ama darbe almış olma ihtimali yok
![]() |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
kardeşim ne olduğunda bulduğunuzda bilgilendirin. yada foto ekleyin yorumumuzu yapalım
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Acaba böylemi üretilmiş davlumbaz 206cılar ses verin :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |